Tokio įrenginio dar nebūsite matę: sukurtas prietaisas, kuris leis įkrauti tūkstančius telefonų ir ne tik

Lukas Snarskis

2022-01-30, 16:05

5 komentarai (-ų)
Tokio įrenginio dar nebūsite matę: sukurtas prietaisas, kuris leis įkrauti tūkstančius telefonų ir ne tik

Daugelis mūsų turi ne vieną išorinę bateriją, kuri praverčia kuomet išmanusis telefonas ar kitas įrenginys artėja link išsikrovimo. Internetinėje erdvėje galima rasti įvairiausios talpos įrenginių, o jų kaina prasideda vos nuo kelių eurų. Tačiau ar teko kada matyti išorinę bateriją, kuri galėtų įkrauti net 5000 prietaisų, kurių akumuliatorių talpa siekia 3000 mAh? Pasirodo, yra ir tokių išradimų.

Internete pradėjo plisti nuotraukos su įspūdingos talpos išorine baterija – net 27 mln. mAh. Tokį prietaisą sukūrė Manualis Gengas, o jo išradimas turi net 60 įkrovimo lizdų, kurie leis įkrauti išmaniuosius telefonus ar kitus įrenginius su baterijomis. Žinoma, šis šedevras gali įkrauti ir kompiuterius ar pan. Negana to, jis gali aprūpinti elektra televizorius, skalbimo mašinas ar kitus jūsų namuose esančius agregatus.

Kaip galima matyti iš nuotraukų – tai yra milžiniška išorinė baterija. Ir nors kūrėjas nepateikia jo matmenų, manoma, kad šio prietaiso ilgis siekia maždaug 182 cm, o plotis – 121 cm. Internautai nepraleido progos ir pasijuokti iš tokio įrenginio, teigdami, kad „tokią išorinę bateriją turėtų būti patogu turėti su savimi“.

Pateikiamose nuotraukose matyti kaip M.Gengas šį savo šedevrą naudoja ne tik gausybei telefonų įkrauti, bet ir mėgaujasi vaizdo televizoriuje ar šildosi maistą. Nesunku nuspėti, jog toks kūrinys turėtų patekti į Gineso rekordą knygą kaip didžiausia pasaulyje išorinė baterija.

Ką apie tokį išradimą manote jūs? Ar įžvelgiate 27 mln. mAh talpos išorinės baterijos panaudojimo perspektyvų? Pasidalinkite savo mintimis komentaruose.

5 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas