„Xiaomi“ ruošiasi tikram technologijų festivaliui: antradienį įvyksiančios spaudos konferencijos metu – gausybės naujų produktų pristatymas, gamintojas turi ir blogų naujienų

Lukas Snarskis

2024-10-28, 13:00

0 komentarų

Internete jau kuris laikas kalbama apie artėjantį „Xiaomi 15“ serijos išmaniųjų telefonų debiutą, kuris Kinijoje įvyks dar šį mėnesį. Kinijos kompanijos atstovai patvirtino, jog naujieji flagmanai bus pristatyti jau rytoj, spalio 29 dieną.

Artėjant didžiausioms metų šventėms – MEGA ALIEXPRESS išpardavimai. Spauskite čia ir pasinaudokite nuolaidomis
„Xiaomi“ ruošiasi tikram technologijų festivaliui: antradienį įvyksiančios spaudos konferencijos metu – gausybės naujų produktų pristatymas, gamintojas turi ir blogų naujienų

Antradienį suplanuotas „Xiaomi“ renginys prasidės 14:00 val. Lietuvos laiku, o visą naujausią informaciją, kaip ir įprasta, rasite ir mūsų portale. Spaudos konferencijos metu bus pristatyti naujieji „Xiaomi 15“ serijos išmanieji, tačiau bus ir daugiau naujienų.

Pranešama, jog Kinijos milžinės spaudos konferencija truks maždaug tris valandas, o jos metu bus pristatyta net 16 naujų produktų. „Xiaomi“ vadovas Lei Junas patvirtino, kad bus pristatyti ne tik „Xiaomi 15“ serijos telefonai ir „HyperOS 2.0“ vartotojo sąsajos versija, bet ir daugiau įvairių produktų.

Gamintojas taip pat pristatys „Pad 7“ serijos planšetinius kompiuterius, „Watch S4“ išmanųjį laikrodį bei „Xiaomi Band 9 Pro“ apyrankę. Tačiau ir tai dar ne viskas. Renginio metu tikimasi išvysti ir daugiau naujienų – elektrinį paspirtuką, išmanųjį durų skambutį, „Wi-Fi 7“ maršrutizatorių ir pan.

„Xiaomi“ vadovas patvirtino ir tai, jog „Xiaomi 15“ serijos išmanieji telefonai turės nuo 12 GB operatyviosios (RAM) atminties, o taip pat ir patobulintas dirbtinio intelekto galimybes. Didelių patobulinimų sulauks ir įrenginių dizainas, energijos vartojimo efektyvumas, bus pagerinti ir naudojimosi patirtis.

Tiesa, „Xiaomi 15“ serijos išmanieji telefonai turėtų būti brangesni nei ankstesnės kartos modeliai. L. Junas atskleidė, jog naujieji flagmanai bus parduodami už aukštesnę kainą, tačiau kokia ji bus – išlieka neaišku. Kaip bebūtų, oficialus pristatymas įvyks jau rytoj, antradienį, o visas naujienas rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas