„Samsung“ ketina pasekti „Huawei“ pavyzdžiu? Jau kitąmet galime sulaukti „Mate XT“ sulenkiamo telefono konkurento, „Samsung“ ruošia tam skirtus sprendimus

Lukas Snarskis

2024-10-28, 10:55

0 komentarų

Kinijos technologijų milžinė „Huawei“ neseniai pristatė naująjį „Mate XT Ultimate“ sulenkiamą išmanųjį telefoną, kuris tapo pirmuoju tokiu įrenginiu pasaulyje. Kuomet pilnai išskleistas – naudotojai gali mėgautis 10,2 colių įstrižainės ekranu. Tačiau tai dar ne viskas.

Artėjant didžiausioms metų šventėms – MEGA ALIEXPRESS išpardavimai. Spauskite čia ir pasinaudokite nuolaidomis
„Samsung“ ketina pasekti „Huawei“ pavyzdžiu? Jau kitąmet galime sulaukti „Mate XT“ sulenkiamo telefono konkurento, „Samsung“ ruošia tam skirtus sprendimus

Pasitelkiant du lenkimo mechanizmus, šiuo išmaniuoju telefonu naudotis galima ir tuomet kai jo ekranas yra 7,9 colių įstrižainės, o mažiausia jo versija – 6,4 colių. Nepaisant sudėtingos konstrukcijos, „Mate XT Ultimate“ yra įspūdingai plonas – vos 3,6 mm, kuomet pilnai išskleistas, ir sveria tik 298 gramus.

Dabar yra tik laiko klausimas, kada analogiškus sprendimus pademonstruos kiti gamintojai. Ir šio sąrašo viršuje – „Samsung“, kuri jau dabar svarsto apie tokio išmaniojo telefono pristatymą. Šaltiniai Korėjoje praneša, jog tokį įrenginį gamintojas gali pristatyti jau kitąmet.

„Samsung Display“ partneriai taip pat baigė kurti trimačio modelio dalis ir jau yra pasirengę komerciniam naudojimui. Žinoma, galutinis gaminio išleidimas priklauso nuo „Samsung Electronics“ MX padalinio sprendimo, todėl turėsime šiek tiek atidžiau stebėti tendencijas“, - portalui „ZDNet Korea“ sakė su situacija susipažinęs šaltinis.

Yra kelios galimos priežastys, kodėl „Samsung“ dar nenori pristatyti taip sulenkiamo trijų ekranų įrenginio. Bendrovė gali būti susirūpinusi dėl tokios formos patikimumo, kuris kelia nemažai klausimų dėl neįprastos jo struktūros.

Šie prietaisai turi du vyrius, įskaitant į išorę sulankstomą vyrį, dvi ekrano klostes ir atvirą sulankstomą ekraną, kuris atlieka išmaniojo telefono ekrano funkciją. Pastarasis aspektas kelia ypač didelį susirūpinimą, nes sulankstomieji ekranai dažniausiai gaminami iš plastiko ir yra labiau pažeidžiami nei įprasti stikliniai ekranai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas