Jau galima įsigyti naująjį „Poco F6“ išmanųjį telefoną: tarptautinei rinkai skirtas modelis parduodamas už stulbinančiai žemą kainą, nepraleiskite tokios galimybės

Partnerio turinys

2024-05-29, 14:55

1 komentaras

„Xiaomi“ dukterinės kompanijos atstovai pademonstravo du naujus modelius. Dubajuje įvykusios spaudos konferencijos metu pristatyti naujieji „Poco F6“ ir „Poco F6 Pro“, kurie netrukus turėtų pasirodyti ir Lietuvos rinkoje.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
Jau galima įsigyti naująjį „Poco F6“ išmanųjį telefoną: tarptautinei rinkai skirtas modelis parduodamas už stulbinančiai žemą kainą, nepraleiskite tokios galimybės

„Poco“ išmanieji telefonai sulaukia didelio lietuvių susidomėjimo, o šiandien turime ir specialų pasiūlymą, kuris leis įsigyti naująjį „Poco F6“ už išskirtinai žemą kainą. Negana to, įrenginys atkeliauja iš Ispanijoje esančio sandėlio, o tai užtikrins ir greitą jo pristatymą.

Mūsų partnerinių „DHGate“ parduotuvėje „Poco F6“ išmanusis su 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties dabar kainuoja tik 330,12 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, prieš atsiskaitant reikėtų nurodyti nuolaidos kodą DHGATEPOCOF6.

Kaip jau minėjome, šis pirkinys atkeliauja iš Ispanijoje esančio sandėlio, kas užtikrins greitą pristatymą. Verta paminėti ir tai, jog analogiškas modelis jau siūlomas ir Lietuvoje, tačiau mūsų šalies parduotuvėse jo kaina prasideda nuo 450 eurų.

Naujasis „Poco F6“ modelis aprūpintas 6,67 colių įstrižainės OLED ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama panelė su 100 proc. DCI-P3 spalvų gamos padengimu ir „Dolby Vision“ palaikymu, o maksimalus ryškumas siekia 2 400 nitų.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties. Šio „Poco“ modelio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 90W greituoju įkrovimu.

„Poco F6“ nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su optiniu vaizdo stabilizavimu, o taip pat ir 8 MP plataus kampo objektyvą. Priekinėje telefono dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 20 MP asmenukių kamera.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas