Pagerinkite fotografavimo telefonu galimybės: puiki „Xiaomi“ asmenukių lazda parduodama už juokingą kainą

Partnerio turinys

2021-06-04, 09:05

0 komentarų
Pagerinkite fotografavimo telefonu galimybės: puiki „Xiaomi“ asmenukių lazda parduodama už juokingą kainą

Mobiliosios fotografijos populiarumas yra nenuginčijamas. Daugelis išmaniųjų telefonų gamintojų deda milžiniškas pastangas, jog pasiūlytų kiek įmanoma geresnes kameras savo naujausiuose produktuose. Kaip bebūtų, dažnai norint išnaudoti kai kuriuos telefonų privalumus – reikalingos pagalbinės priemonės.

Daugelyje tokių situacijų nepakeičiamas komponentas gali būti asmenukių lazda ar trikojis, ant kurio būtų galima saugiai įmontuoti savo išmanųjį telefoną. Jeigu Jums reikalingas toks produktas – „Xiaomi“ turi pasiūlymą, kuris turėtų būti vertas Jūsų dėmesio.

Internetinėje parduotuvėje „Gearbest“ dabar galima įsigyti „Xiaomi Foldable Tripod Monopod Selfie Stick“ įrenginį, kurio kaina siekia vos 14,17 euro. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia, o žemiau rasite visą svarbiausią informaciją, kurią privalu žinoti apie šį produktą.

Kaip jau tikriausiai supratote, tai šis „Xiaomi“ produktas gali atlikti dviejų daiktų funkcijas – jį galima naudoti ir kaip trikojį ir kaip asmenukių lazdą. „Xiaomi Foldable Tripod Monopod Selfie Stick“, naudojant kaip asmenukių pagalbininką, yra labai tvirtas, nes jis pagamintas iš aliuminio. Šios lazdos ilgis – 42 cm ir tikriausiai tai galima būtų laikyti kaip trūkumą.

Dauguma, net ir pigių alternatyvų, pasižymi gerokai didesniu ilgiu, o tai suteikia daugiau galimybių. Tačiau lyginant su tokiais produktais „Xiaomi Foldable Tripod Monopod Selfie Stick“ yra gerokai tvirtesnis ir patvaresnis.

Naudojant šį produktą kaip trikojį – kažkokių minusų pastebėti būtų labai sunku. Jo kojos yra pakankamai tvirtos, o telefono laikiklis leis Jums reguliuoti filmavimo ar fotografavimo kampą. Verta paminėti, jog jį galima sukinėti iki 360 laipsnių, o fotografuoti ar filmuoti Jums padės ir nuotolinio valdymo pultelis.

Pultelis yra pritvirtintas prie įrenginio korpuso, tačiau jį galima išsiimti ir naudoti norint fotografuoti iš toliau. Jis tikrai pravirs tiems, kurie nori pasidaryti asmenukę nelaikant telefono rankoje ar ketina fotografuotis su draugais ar šeima.

Kaip jau minėjome, dabar „Xiaomi Foldable Tripod Monopod Selfie Stick“ produktą galite įsigyti vos už 14,17 euro. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas