Pigiau jau negali būti: biudžetinės klasės „Redmi“ išmanusis telefonas dabar kainuoja mažiau nei 60 eurų, nepraleiskite progos įsigyti!

Partnerio turinys

2024-04-06, 17:55

0 komentarų

Kinijos kompanija „Xiaomi“, kartu su savo dukterinėmis bendrovėms, kasmet pristato daugybę išmaniųjų telefonų. Bene populiariausi yra tie, kurie pažymėti „Redmi“ prekiniu ženklu.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pigiau jau negali būti: biudžetinės klasės „Redmi“ išmanusis telefonas dabar kainuoja mažiau nei 60 eurų, nepraleiskite progos įsigyti!

„Redmi“ savo asortimente turi pačių įvairiausių modelių – nuo aukštos klasės flagmanų iki itin pigių modelių. Šiandien turime pasiūlymą tiems, kurie ieško itin pagaus išmaniojo telefono. Vieną iš bendrovės įrenginių dabar galima įsigyti už mažiau nei 60 eurų.

Internetinėje parduotuvėje „DHgate“ dabar parduodamas pernai pristatytas „Redmi A2“ išmanusis telefonas, kurio kaina siekia vos 58,68 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia ir prieš atsiskaitant nurodykite nuolaidos kodą DHAPR9OFFDEAL.

Verta paminėti ir tai, jog šis produktas atkeliauja iš Vokietijoje esančio sandėlio, o „DHgate“ siūloma kaina yra gerokai žemesnė nei Lietuvoje. Mūsų šalies parduotuvėse analogiškas modelis kainuoja nuo 72,40 eurų. Tai reiškia, kad jūs galėsite sutaupyti beveik 14 eurų, kas yra ganėtinai daug, atsižvelgiant į žemą telefono kainą.

„Redmi A2“ aprūpintas 6,52 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška, o viršutinėje ekrano dalyje – vandens lašo formos išpjova, kur įmontuota 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmaniojo telefono veikimu rūpinsis „MediaTek Helio G36“ procesorius su 2 GB arba 3 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties, kurią galima praplėsti atminties kortele. „Redmi A2“ veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 10W įkrovimu. Tiesa, dėl kažkokių priežasčių gamintojas čia panaudojo microUSB lizdą.

„Redmi A2“ nugarėlėje rasime 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o kartu su ja nugarėlėje įmontuotas ir QVGA sensorius. Išmanusis veiks su „Android 13 Go“ operacinės sistemos versija. Į šį modelį gamintojas integravo ir ausinių lizdą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas