Už tokią kainą Lietuvoje nerasite nieko panašaus: nuostabus „Realme“ išmanusis telefonas dabar parduodamas už neįtikėtinai žemą kainą!

Į išmaniųjų telefonų rinką „Realme“ įsiveržė su trenksmu. Dar prieš keletą metų ši Kinijos bendrovė buvo žinoma tik mažai grupei žmonių, tačiau dabar – tai vienas populiariausių gamintojų ne tik Kinijoje, bet ir Europoje. Kompanijos vadovai dažnai pristato dėmesio vertus produktus, o dabar puiki proga įsigyti ir vieną iš jų.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Už tokią kainą Lietuvoje nerasite nieko panašaus: nuostabus „Realme“ išmanusis telefonas dabar parduodamas už neįtikėtinai žemą kainą!

Mūsų partneriai „Hekka“ dabar siūlo įsigyti „Realme 10 Pro“ išmanųjį telefoną, kurio kaina siekia vos 281,81 eurus. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Taip pat, nepamirškite nurodyti nuolaidos kodo HEKKA10PRO, kuris suteiks jums nuolaidą. Verta pastebėti, jog šis kuponas galioja tiek 128 GB, tiek ir 256 GB vidinės atminties modeliui.

Negana to, Lietuvoje už tokią kainą galima įsigyti tik gerokai paprastesnį „Realme 10“ variantą, kuris yra gerokai supaprastinta „Pro“ modelio versija. Taip pat, „Hekka“ teigimu, kaina nurodyta su jau visais mokesčiais, todėl jums nereikės papildomai sukti galvos dėl papildomo apmokestinimo.

Realme 10 Pro“ su 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties:

  • Nuolaidos kodas: HEKKA10PRO
  • Standartinė kaina: 308,81 eurai
  • Kaina su nuolaida: 281,81 eurai
  • Įsigykite dabar: spausti čia, kad įsigyti.

Realme 10 Pro“ su 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties:

  • Nuolaidos kodas: HEKKA10PRO
  • Standartinė kaina: 329,40 eurai
  • Kaina su nuolaida: 302,40 eurai
  • Įsigykite dabar: spausti čia, kad įsigyti.

Naujasis „Realme 10 Pro“ pasižymi 6,72 colių įstrižainės LCD ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o viršutinėje dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Verta pastebėti, jog ekranas dengia 89,8 proc. priekinės išmaniojo dalies, o taškų tankis (angl. ppi) siekia 392.

Išmanusis telefonas veikia su „Qualcomm Snapdragon 695“ procesoriumi bei turi 8 GB operatyviosios (RAM) bei pasirinktinai 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. „Realme“ pasiūlys ir atminties kortelių palaikymą, o įrenginio veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija su 33W greituoju įkrovimu. Telefone jau įdiegta ir „Android 13“ operacinės sistemos versija su „Realme UI 4.0“ vartotojo sąsaja.

„Realme 10 Pro“ nugarėlėje rasime dvigubą kamerą, o pagrindinė jų naudos 108 MP raiškos vaizdo jutiklį. Žemiau rasime 2 MP gylio sensorių. Verta paminėti, jog šis modelis taip pat turi šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, o taip pat yra aprūpintas stereo garsiakalbiais. Pirkėjai šį modelį galės įsigyti juodos, mėlynos arba žvaigždyno spalvų.

Verta paminėti, jog „Realme 10 Pro“ turi ir šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, o taip pat ir stereo garsiakalbius bei ausinių lizdą. „Hekka“ pirkėjams pasiūlyti įsigyti vieną iš trijų spalvų – mėlynos, juodos arba auksinės.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

8 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Mindaugas

Iš tos Hekkos pirkau Lenovo planšetę. Mokesčiai jau buvo įskaičiuoti!

Lukas Snarskis

Čia pas mus komentuoja dažnai tie, kurie tik skundžiasi dėl visko. Bet taip, Hekka pasirūpina, kad nereikėtų mokėti papildomai. Tą patvirtino mums ir jų atstovas.

Marius

Klausimas - versija rašo rusiška tai čia su global rom ar kinietiškas rom?

Lukas Snarskis

Global. Skirtumas tik tas, kad ant dėžutės rusiškai parašyta

Jonas

su 256G kaina beveik 330€ apie sumokėtus mokesčius - marketingo triukas, tai teks mokėti dar +70€ PVM ir deklaruoti už 30€. Su visom nuolaidom bus virš 400€ ir be garantijos. Nžn ar atsiras daug norinčių...

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas