Vienas geriausių „Poco“ išmaniųjų telefonų dabar parduodamas už rekordiškai žemą kainą: naująjį „Poco X6 Pro“ galite įsigyti vos už 253 eurus, nepraleiskite progos!

Partnerio turinys

2024-05-15, 13:00

2 komentarai (-ų)

Internete jau kuris laikas kalbama apie „Poco X6“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie turėtų debiutuoti Europos rinkoje. Po daugybės šnekų – pagaliau įvyko ir oficialus pristatymas, o gamintojas pademonstravo tris modelius, kurie jau prieinami ir Lietuvoje.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Vienas geriausių „Poco“ išmaniųjų telefonų dabar parduodamas už rekordiškai žemą kainą: naująjį „Poco X6 Pro“ galite įsigyti vos už 253 eurus, nepraleiskite progos!

„Poco“ atstovai dar ne taip seniai pristatė „Poco X6“ ir „Poco X6 Pro“ išmaniuosius telefonus, o dabar – puiki proga įsigyti „Pro“ variantą, kuris parduodamas už itin žemą kainą ir netgi gerokai pigiau nei Lietuvoje.

Mūsų partnerių „DHgate“ internetinėje parduotuvėje jūs galite įsigyti naująjį „Poco X6 Pro“ modelį su 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties vos už 253,53 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

Tiesa, prieš atsiskaitant jums reikėtų nurodyti nuolaidos kodą DHMAY35OFFDEAL. Verta paminėti ir tai, jog įrenginys atkeliauja iš Ispanijoje esančio sandėlio, todėl jums nereikės sukti galvos dėl papildomų mokesčių. Lietuvoje analogiškas variantas kainuoja nuo 329 eurų.


Naujasis „Poco X6 Pro“ yra aprūpintas 6,67 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška. Čia naudojama 12 bitų panelę su „Dolby Vision“ ir HDR10+ palaikymu. Šio įrenginio ekranas taip pat pasiūlys 120 Hz atsinaujinimo dažnį, o maksimalus ryškumas sieks iki 1 800 nitų.

„Poco X6 Pro“ veiks su „MediaTek Dimensity 8300 Ultra“ procesoriumi bei naudos LPDDR5X operatyviosios (RAM) bei UTF 4.0 vidinės talpos atmintines. Pirkėjams bus siūloma 8 GB arba 12 GB operatyviosios bei dvi vidinės talpos opcijos – tai 256 GB arba 512 GB.

Šio įrenginio veikimą palaikys 5 500 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, kuri turės ir optinį vaizdo stabilizavimą. „Poco X6 Pro“ taip pat turės 8 MP plataus kampo bei 2 MP makro kameras. Priekinėje įrenginio dalyje – 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

2 komentarų

tomas

blemba pasiulymas nebegalioja katik telefonas sugedo ziurinejo naujo ir akcijos nebera xD pigiausia versija lietuvoj pro minmum 100 euru virsaus

Robis

Isigijau poco x6 pro 12-512gb už 252,99€, tik reikia paieškoti tokios kainos. Tel. patenkintas labai, anksčiau naudojau poco x3pro, bet nuskendo🙂. Skubiai reikėjo, negavau poco, pirkau samsung A-54, gyvenime nebepirksiu samsungu, nusibostu rašyti trūkumus, nervų gadinimas, o ne telefonas, vien atrakinti reikia bent puse min., kol atpažįsta pirštų antspaudus ar veidą, akumas irgi nelaiko iki vakaro. Rekomenduoju POCO, nenuvilia, geras aparatas, minusu nepastebėjau, nebent kartu atsiusta apsauginė ekrano plėvelė, pradėjo braižytis.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas