Absoliuti „Xiaomi“ vadovų beprotystė: oficialiai pristatytas dar vienas „Redmi Note 12“ serijos telefonas

Arnas Balčiūnas

2023-04-03, 15:30

0 komentarų

Kinijos kompanija „Xiaomi“, kartu su savo dukterinėmis bendrovėms, kasmet pristato daugybę išmaniųjų telefonų. Neretai ši milžinė mėgsta pristatyti tuos pačius įrenginius su skirtingais pavadinimais, o taip pat ir skirtinguose regionuose. Kartais net sunku suprasti ar tai išties naujas produktas ar kažkas, kas buvo pademonstruota jau anksčiau.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Absoliuti „Xiaomi“ vadovų beprotystė: oficialiai pristatytas dar vienas „Redmi Note 12“ serijos telefonas

Dukterinė „Xiaomi“ kompanija jau yra pristačiusi krūvą „Redmi Note 12“ serijos išmaniųjų telefonų, kuriuos jau būtų sunku suskaičiuoti ant vienos rankos pirštų. Dar kovo pabaigoje buvo skelbiama, kad netrukus debiutuos du nauji išmanieji telefonai, o šiandien buvo pristatytas vienas iš jų. „Redmi“ atstovai oficialiai pristatė „Redmi Note 12 Pro 4G“ modelį.

Naujasis „Redmi Note 12 Pro 4G“ išmanusis telefonas bus aprūpintas 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu bei Full HD+ raiška. Priekinės dalies viršuje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 732G“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Naujojo „Note 12 Pro 4G“ veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 67W greituoju įkrovimu, o pirkėjus šis įrenginys pasieks su jau įdiegta „Android 12“ operacinės sistemos versija bei „MIUI 14“ vartotojo sąsaja.

Ši „Redmi“ naujiena nugarėlėje turės 108 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o čia rasime ir 8 MP plataus kampo, 5 MP makro kameras, o taip pat ir 2 MP makro sensorių. Verta paminėti ir tai, jog telefonas turės „Dolby Vision Atmos“ palaikymą, čia rasime ir ausinių lizdą.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kiek kainuos naujasis išmanusis telefonas. Jau artimiausiu metu jis bus prieinamas Indonezijoje, bet taip pat turėtų debiutuoti ir kituose regionuose, įskaitant ir Europą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas