Aiškėja dar nepristatyto „Redmi K70 Ultra“ specifikacijos, kiek vėliau šis išmanusis debiutuos ir Europojs, tačiau bus žinomas kitu vardu

Lukas Snarskis

2024-06-12, 19:55

0 komentarų

Kinijos bendrovės „Xiaomi“ dukterinė įmonė „Redmi“ savo aukščiausios klasės flagmanų seriją pristatė dar praėjusių metų pabaigoje. Tačiau tuomet buvo pademonstruoti tik du modeliai, o trečiojo – laukiama iki šiol.

Užsiregistruokite „Temu“ ir gaukite 30% nuolaidą pirmam užsakymui ir specialius kuponus – spauskite čia.
Aiškėja dar nepristatyto „Redmi K70 Ultra“ specifikacijos, kiek vėliau šis išmanusis debiutuos ir Europojs, tačiau bus žinomas kitu vardu

„Redmi“ jau netrukus turėtų pristatyti naująjį „Redmi K70 Ultra“ išmanųjį telefoną, kurio išleidimą gaubė nežinia. Iki šiol nėra žinoma, kada galėtų įvykti jo pristatymas, tačiau spėjama, kad speciali spaudos konferencija įvyks šį arba kitą mėnesį.

Internete vis dažniau pasirodo įvairių pranešimų apie naująjį „K70 Ultra“ modelį, kuris Europoje turėtų būti žinomas kaip „Xiaomi 14T Pro“. Pastaroji serija mūsų regione turėtų debiutuoti vasaros pabaigoje. Pažvelkime, ką pasiūlys šis modelis, kuris Kinijoje bus žinomas kaip „Redmi K70 Ultra“.

Išmanusis telefonas turėtų veikti su „MediaTek Dimensity 9300+“ procesoriumi bei 5 500 mAh talpos baterija su 120W greituoju įkrovimu. „Redmi“ turėtų panaudoti 1.5K raiškos ekraną su 144 Hz atsinaujinimo dažniu, tačiau kokios įstrižainės bus pati panelė – kol kas nėra žinoma.

„Redmi K70 Ultra“, o taip pat ir „Xiaomi 14T Pro“, bus pagaminti naudojant metalinį rėmelį, o nugarėlė bus padengta stiklu. Išmanusis telefonas turės IP68 sertifikatą, kas rodo, kad įrenginys bus atsparus dulkėms ir vandeniui. Nugarėlėje rasime tris kameras.

Pranešama, jog išmanusis turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su optiniu vaizdo stabilizavimu. Greta rasime ir 8 MP plataus kampo objektyvą, o taip pat ir 2 MP makro sensorių. Toks gamintojo sprendimas atrodo ganėtinai keistai, kadangi „Redmi K70 Pro“ iš esmės turi geresnę kamerų konfigūraciją.

Kaip jau minėjome „Redmi K70 Ultra“ turėtų debiutuoti jau artimiausiu metu, o „Xiaomi 14T Pro“ pristatymas veikiausiai įvyks rugpjūčio arba rugsėjo mėnesį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas