„Android 15“ jau galima išbandyti ir kai kuriuose „Motorola“ išmaniuose telefonuose: gamintojas pralenkė „Samsung“, tačiau tai dar tik pradžia

Lukas Snarskis

2024-10-18, 07:55

0 komentarų

„Motorola“ praėjusiais metais pristatė ne vieną išmanųjį telefoną, o tarp jų išvydome ir dėmesio vertus sulenkiamus įrenginius. Aktyviai gamintojas darbuojasi ir šiemet. Mes jau matėme naujausius aukščiausios klasės telefonus, neseniai pristatyti ir sulenkiami modeliai.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„Android 15“ jau galima išbandyti ir kai kuriuose „Motorola“ išmaniuose telefonuose: gamintojas pralenkė „Samsung“, tačiau tai dar tik pradžia

„Google“ dar prieš keletą savaičių išleido „Android 15“ operacinės sistemos versiją, kuri skirta kūrėjams. Nuo vakar, antradienio, ši platformos versija tapo prieinama daugeliui „Pixel“ serijos išmaniųjų telefonų turėtojų, o netrukus turėtų pasiekti ir daugiau įrenginių.

„Android 15“ operacinės sistemos atnaujinimą savo įrenginiams jau ruošia ir „Motorola“. Tiesą pasakius, išgirdus šios kompanijos pavadinimą tikriausiai retas kuris tikisi, kad atnaujinimai pasieks taip anksti. Anksčiau gamintojas neskubėdavo su naujiniais, tačiau situacija keičiasi.

„Motorola“ jau yra paruošusi „Android 15“ beta atnaujinimą „Edge 50 Fusion“ įrenginiams, o netrukus šis naujinys turėtų pasiekti ir „Edge 50“ serijos išmaniuosius telefonus. Panašu, kad gamintojas nusiteikęs aplenkti savo konkurentus, o tarp jų ir „Samsung“.

Verta prisiminti, jog „Samsung“ vis dar nėra pradėjusi „Android 15“ programinės įrangos testavimų, o daugeliui šio gamintojo įrenginių turėtojų atnaujinimo veikiausiai teks laukti iki kitų metų pradžios.

Kadangi „Motorola“ jau viešai testuoja savo beta programinę įrangą, galima tikėtis, kad stabili „Android 15“ pasirodys iki šių metų pabaigos. Žinoma, viskas priklausys nuo to, kaip sklandžiai vyks testavimo etapas ir kaip greitai bendrovė sugebės išspręsti iškilusias problemas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas