„Ignitis“ klientai šias naujienas pasitiks garsiais plojimais: paskelbta, kokia kitąmet bus visuomeninė elektros kaina, daugeliui tai bus geros naujienos

Pranešimas spaudai

2024-10-15, 05:54

6 komentarai (-ų)

Tiekėjo „Ignitis“ visuomeninė elektros kaina, kurią moka mažiausiai elektros naudojantys gyventojai, kitąmet bus 5 proc. arba 0,051 centais už kilovatvalandę (kWh) mažesnė, praneša Valstybinė energetikos reguliavimo taryba (VERT).

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„Ignitis“ klientai šias naujienas pasitiks garsiais plojimais: paskelbta, kokia kitąmet bus visuomeninė elektros kaina, daugeliui tai bus geros naujienos

Valstybinė energetikos reguliavimo taryba (VERT) visuomeniniam elektros energijos tiekėjui UAB „Ignitis“ nustatė 0,913 ct/kWh (be PVM) elektros energijos visuomeninio tiekimo paslaugos kainos viršutinę ribą 2025-iems metams buitiniams vartotojams. 

2025 m. (palyginti su 2024 m.) planuojamas patiekti didesnis elektros energijos kiekis, dėl ko tiekimo kainos riba mažėja 5,29 proc. (2024 m. kaina 0,964 ct/kWh).

Nustatyta visuomeninio tiekimo kainos viršutinė riba įskaičiuojama į galutinį elektros energijos tarifą buitiniams vartotojams, gaunantiems elektros energiją iš visuomeninio elektros tiekėjo.

Kainos viršutinė riba keičiasi dėl  infliacijos, darbo užmokesčio, investicijų grąžos, išaugusių elektros vartojimo apimčių.

UAB „Ignitis“ 2025-iems metams nustatytas leistinas pajamų lygis 3,7 mln. Eur (2024 m. 3,4 mln. Eur).

Galutiniai elektros energijos visuomeniniai tarifai III etapo buitiniams vartotojams, nepasirinkusiems elektros energijos nepriklausomo tiekėjo bus patvirtinti ir paskelbti ne vėliau kaip iki 2024 m. lapkričio 30 d.

6 komentarų

Ponicka

Durniai rašo apie nieką ir nesuprasi kokia kaina. Kaip ir visi konservai durniai nes nieko nesukūrė o tik baudos ir miškų sodinimas už žmonių pinigus nors patis ir iškirto ir pardavė užsieniui o patis susidėjo pinigus nes viską iš pardavė o dabar nieko neliko o reikia pinigais aprūpinti anūkus ir proaniukus pinigais. Ladzbergis yra mafija su savo senelių nors tas nėra profesorius otik užėmė profesoriaus pareigas pagal kkb programa.

VITALIJA

AR JŪS GALIT PARAŠYTI NORMALIAI KAINĄ ??? KLOUNAI JŪS.KAIP EILINIAM PILIEČIUI REIKIA SUPRASTI ??? RAŠYKIT PAPRASTAI,KAD ŽMONĖS SUPRASTŲ ...MUMS NEĮDOMU ASMENINIS,VISUOMENINIS IR T.T.KAI IGNIEČIAI NEMOKA TOKIŲ KAINŲ UŽ ELEKTRĄ TAI EILINIUS ŽMONES IR MAUSTO. O GAL ČIA ......DIRBTINIS INTELEKTAS TAIP AIŠKINA, KAD NIX....NESUPRASI.UŽKNISOT SU TOKIAIS PAAIŠKINIMAIS ŽMONES....

Zita

Visam pasauly pigi tik Lietuvoj ,vis brangsta.Jus girti ar apsisukęs priiminėja istatymus.Didziausia kaina gali but 0,13centu.su PVM.Sustokit ,ar godumas ima visu?

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas