„Apple“ ketina gerokai patobulinti „iPhone“ kameras: jau netrukus sulauksime didelių pokyčių, kokių nematėme jau dešimtmetį

Lukas Snarskis

2021-12-25, 16:00 (atnaujinta 2022-11-30, 12:46)

1 komentaras
„Apple“ ketina gerokai patobulinti „iPhone“ kameras: jau netrukus sulauksime didelių pokyčių, kokių nematėme jau dešimtmetį

JAV technologijų bendrovė „Apple“ dar visai neseniai pristatė naujuosius „iPhone 13“ serijos telefonus, o internete jau pradėjo sklisti kalbos ne tik apie kitąmet, bet ir 2023 metais pasirodančius bendrovės įrenginius. Tai neturėtų būti didelė staigmena, mat gandų apie „Apple“ kuriamus produktus girdime nuolat.

„iPhone“ išmanieji telefonai jau beveik dešimtmetį naudoja pagrindines kameras, kurios aprūpintos 12 MP raiškos vaizdo jutikliais. 2022 metai gali lemti ilgai lauktus pasikeitimus, atskleidžia rinkos analitikas Ming-Chi Kuo. Pastarojo teigimu, naujieji „iPhone 14 Pro“ serijos modeliai gali būti pristatyti su 48 MP objektyvais.

Tiesa, nors sensoriai ir bus gerokai didesnės raiškos, tačiau galutinės nuotraukos vis tiek bus 12 MP raiškos. „Apple“ ketina panaudoti technologiją, kuri keturis taškus sujungtų į vieną, o vartotojams būtų pateikiamas žemenės rezoliucijos rezultatas, pasižymintis didesniu detalumu.

Neatmetama galimybė, jog „iPhone 14 Pro“ serijos produktai turės ir atskirą funkciją, kuri leis užfiksuoti ir 48 MP raiškos nuotraukas. Ir tai gali būti ne vienintelė naujovė. 2023 metais, kuomet turėtų debiutuoti „iPhone 15“ serijos flagmanai, „Apple“ galimai pasiūlys ir periskopinį objektyvą, kurį galima rasti daugelyje aukščiausios klasės „Android“ išmaniųjų telefonų.

Deja, tačiau kol kas tai yra visa informacija, kuri yra žinoma apie „Apple“ planus. Žinoma, reikėtų nepamiršti, kad dar nesibaigė 2021 metai, o „iPhone 13“ serijos išmanieji telefonai buvo pristatyti vos prieš kelis mėnesius. Tai reiškia, jog daugiau informacijos apie naujuosius „iPhone“ turėtų pasirodyti tik kitąmet.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas