Artėja galingiausio telefono pasaulyje pristatymas: „Motorola“ užfiksavo neįtikėtinus „AnTuTu“ testų rezultatus, laukiama flagmano pristatymo

Lukas Snarskis

2022-11-24, 07:15 (atnaujinta 2023-04-11, 19:26)

7 komentarai (-ų)

Išmaniųjų telefonai jau ruošiasi artėjantiems 2023 metams. „Qualcomm“ prieš keletą dienų išleido naująjį „Snapdragon 8 Gen 2“ mikroschemų rinkinį, kurį kitąmet naudos didžioji dalis „Android“ flagmanų, o internete vis daugėja informacijos apie įrenginius, kurie ketina būti aprūpinti šiuo procesoriumi.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Artėja galingiausio telefono pasaulyje pristatymas: „Motorola“ užfiksavo neįtikėtinus „AnTuTu“ testų rezultatus, laukiama flagmano pristatymo

Bendrovės „Lenovo“ valdomas prekinis ženklas „Motorola“ jau kuris laikas ruošia naująjį „Motorola Edge 40 Pro“. Internete apie šį flagmaną kalbama jau bent pora savaičių ir net neabejojama, kad jis veiks su naujuoju „Qualcomm“ procesoriumi. Tai iš esmės patvirtino ir „Lenovo“ generalinis vadybininkas, kuris pasidalino „AnTuTu“ platformos testų rezultatais.

Nuotraukoje matyti įspūdingas rezultatas – 1 312 907 taškų, kas yra maždaug 30 proc. daugiau nei surenka išmanieji, kurie veikia su „Snapdragon 8 Gen 1“ lustu. Net ir atnaujintas pastarojo lusto variantas vargiai surenka daugiau nei milijoną. Tai leidžia daryti tik vieną išvadą – tai įrenginys su naujuoju „Snapdragon 8 Gen 2“. Ir net neabejojama, kad tai naujasis „Edge 40 Pro“ modelis.

Įdomu ir tai, jog pastarasis rezultatas yra didžiausias „AnTuTu“ platformoje. Nors jis nėra pateikiamas oficialiame vertinime, tačiau tai tik dar kartą parodo koks galingas yra naujasis „Qualcomm“ procesorius ir kiek daug galės pasiūlyti šiuo lustu aprūpinti telefonai. Ankstesnis geriausias rezultatas – daugiau nei 1,14 mln. taškų, kuriuos pelnė „ZTE Nubia Red Magic 7S“ žaidimų telefonas.

Grįžtant prie dar ruošiamo „Motorola“ flagmano, tai tikėtina, kad jis turės nuo 8 GB iki 18 GB operatyviosios (RAM) bei iki 512 GB vidinės atminties. Priekinėje telefono dalyje turėtų būti montuojamas 6,67 colių įstrižainės OLED ekranas su 144 Hz atsinaujinimo dažniu. „Edge 40 Pro“ veikimą turėtų palaikyti 5000 mAh talpos baterija su 68W greituoju įkrovimu.

Išmaniojo telefono nugarėlėje – trys kameros. Naujausia informacija atskleidžia, kad čia rasime 50 MP pagrindinę kamerą, o taip pat ir 50 MP plataus kampo objektyvą bei 12 MP teleobjektyvą. Deja, tačiau kol kas dar nėra žinoma kada galėtų pasirodyti naujasis „Motorola“ flagmanas, tačiau tikėtina, kad jo galime sulaukti dar šiemet.

7 komentarų

Gintaras

Aš gerai ištirinėjau kas yra kas. Žinojau , " motorola" - tai " lenovo" . Turiu " motorolą" už 180 € su duomenim samsungo už 800 € . Džiaugiuos ir vargo nematau. Visgi, manau ,ateity reiks keist ir jau kainos bus kitos. Tada gal " samsungas" apsimokės. Pamatysim.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas