Artėja „Xiaomi 14T“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymas: aiškėja daugiau „Pro“ modelio savybių, pasirodė nauja informacija apie įrenginio kameras

Lukas Snarskis

2024-06-27, 12:00

2 komentarai (-ų)

Elektronikos gamintoja „Xiaomi“ kasmet pristato gausybę įvairių produktų – nuo išmaniųjų laikrodžių ar telefonų, iki robotų siurblių ar net automobilių. Bendrovė gamina pačius įvairiausius produktus, o šiemet laukiama ir lietuvių pamėgtos telefonų serijos atnaujinimo.

Užsiregistruokite „Temu“ ir gaukite 30% nuolaidą pirmam užsakymui ir specialius kuponus – spauskite čia.
Artėja „Xiaomi 14T“ serijos išmaniųjų telefonų pristatymas: aiškėja daugiau „Pro“ modelio savybių, pasirodė nauja informacija apie įrenginio kameras

Technologijų bendrovė kiekvieną rudenį pristato naujus „T“ serijos išmaniuosius telefonus. Praėjusiais metais buvo pademonstruoti „Xiaomi 13T“, o šiemet sulauksime jau „14T“ serijos modelių. Kaip ir įprasta, šią liniją sudarys du įrenginiai – tai „Xiaomi 14T“ ir „Xiaomi 14T Pro“.

Įvairios kalbos apie šiuos įrenginius sklando jau kuris laikas, o jų pristatymas turėtų įvykti jau netrukus. Dar nepristatytas „14T Pro“ modelis neseniai buvo aptiktas ir NBTC sertifikavimo bazėje, kas atskleidžia jo modelio numerį – tai 2407FPN8EG. Šiuo pavadinimu jis buvo pastebėtas ir „Camera FV-5“ duomenų bazėje.

Remiantis „Camera FV-5“ duomenimis, išmanusis telefonas turės pagrindinę kamerą su 12.6 MP raiškos vaizdo jutikliu. Tiesa, tokia raiška gali būti gaunama po nuotraukos taškų sujungimo, o tikroji objektyvo skiriamoji geba turėtų siekti 50 MP. „Xiaomi 14T Pro“ taip pat turės 8.1 MP asmenukių kamerą.

Neoficialiais duomenimis, šis „Xiaomi“ išmanusis telefonas turėtų pasižymėti analogiškomis savybėmis kaip ir dar nepristatytas „Redmi K70 Ultra“ modelis. Tai reikštų, kad čia rasime 1.5K raiškos ekraną, „MediaTek Dimensity 9300+“ procesorių, 5 500 mAh talpos bateriją su 120W greituoju įkrovimu.

„Xiaomi 14T Pro“ nugarėlėje veikiausiai bus įmontuotos trys kameros. Be pagrindinio 50 MP objektyvo, čia rasime ir 8 MP plataus kampo bei 2 MP makro kameras. Deja, tačiau daugiau informacijos šiuo metu nėra žinoma.

2 komentarų

Linas

Turiu 13T. Labai patenkintas kamera. Žmonos A54 rūko kamputyje. Žaidimų nežaidžiu, negaliu komentuoti našumo, gal ir baterija greit išsikrauna nes žiūriu daug video. Ekranas geras, ryškus akių nevargina.

Valdas

Laukiu žinių apie 14T seriją.Apie 13T pagrinde teigiami Įdomu kuo 14 serija bus geresnė..Kiek girdėjau greitesnis pakrovimas.Ir įdomiausias dalykas bent jau man-kamera.
13T visumoje tikrai gera, kasdieninius poreikius atitinkantį.Nors pagal Dxomark nėra labai aukštai įvertinta.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas