Atėjo laikas atsisveikinti su „Nokia“ telefonais? HMD panaikino visus „Nokia“ prekiniu ženklu pažymėtus įrenginius iš europiečiams skirtos internetinės svetainės

Lukas Snarskis

2024-09-30, 17:55

3 komentarai (-ų)

Kadaise „Nokia“ buvo itin populiarus telefonų gamintojus, o legendinius šios bendrovės modelius daugelis pamena iki šiol. Tačiau vėliau šis padalinys buvo parduotas „Microsoft“, o dabar priklauso „HMD Global“.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
Atėjo laikas atsisveikinti su „Nokia“ telefonais? HMD panaikino visus „Nokia“ prekiniu ženklu pažymėtus įrenginius iš europiečiams skirtos internetinės svetainės

Per pastaruosius metus išmaniųjų telefonų rinkoje debiutavo ne vienas naujas „Nokia“ prekiniu ženklu pažymėtas įrenginys. Dar vasario mėnesį buvo pasirodę pranešimų, jog „HMD Global“ gali daugiau nebekurti prietaisų, kurie būtų pažymėti legendiniu suomių ženklu.

Pastaraisiais mėnesiais HMD ir toliau siūlė „Nokia“ prekės ženklo išmaniuosius telefonus, funkcinius telefonus ir planšetinius kompiuterius, tačiau panašu, kad jų tiekimas baigėsi. Europos rinkai skirtuose HMD puslapiuose nebeliko „Nokia“ įrenginių.

„Nokia“ vardu pažymėtus produktus dabar galima rasti tik HMD internetinėse svetainėse, kurios skirtos Azijos, Afrikos ir Artimųjų Rytų, Australijos ir Naujosios Zelandijos bei Lotynų Amerikos rinkoms. Tiesa, tikėtina, kad ir šiuose puslapiuose netrukus nebeliks „Nokia“ įrenginių.

Verta pastebėti ir tai, jog tai liečia tik „Nokia“ mobiliuosius įrenginius. „Nokia Corporation“ vis dar yra pagrindinė tinklo infrastruktūros verslo dalyvė ir viena didžiausių patentų savininkių technologijų pasaulyje, praeityje pareiškusi ieškinius daugeliui išmaniųjų telefonų gamintojų, pradedant „Apple“ ir baigiant „Samsung“ bei BBK grupės nariais.

3 komentarų

Lietuva

Lietuva visada per daug gąsdina svetimais balsais ir svetimomis temomis.Nieko savo neturi baudžiauninkai,viską išsivogė,praskolino,ir dar aiškina... %(

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas