Aukščiausios klasės „iQOO 13“ išmanusis telefonas gali debiutuoti ir už Kinijos ribų, dar nepristatytas modelis aptiktas IMEI duomenų bazėje

Lukas Snarskis

2024-10-06, 13:00

0 komentarų

Kinijos kompanija „Vivo“ valdo prekinį ženklą „iQOO“, o su šiuo vardu kasmet išleidžiama bent keletas dėmesio vertų išmaniųjų telefonų. Bendrovė dar praėjusių metų pabaigoje pristatė „Neo9“ serijos modelius, o vasario pabaigoje jie buvo pasiūlyti ir tarptautinei rinkai.

Prasideda didieji „ALIEXPRESS“ rudens išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
Aukščiausios klasės „iQOO 13“ išmanusis telefonas gali debiutuoti ir už Kinijos ribų, dar nepristatytas modelis aptiktas IMEI duomenų bazėje

„iQOO“ šių metų pabaigoje turėtų pristatyti naujus savo flagmanus, tačiau šįsyk jų veikiausiai bus tik vienas. Neseniai buvo pasirodę pranešimų, jog bendrovė ketina pristatyti tik „iQOO 13“ modelį. Šis įrenginys turėtų pasiekti ir tarptautinę rinką.

Remiantis naujausia informacija, Kinijoje debiutuosiantis „iQOO 13“ modelis turės V2408 serijos numerį, o tarptautinis variantas – I2401. Deja, tačiau tai viskas, ką atskleidžia IMEI duomenų bazės įrašai. Kaip bebūtų, kai kurios šio flagmano specifikacijos buvo pasirodę kiek anksčiau.

Neoficialiais duomenimis, „iQOO 13“ turės 6,78 colių įstrižainės BOE sukurtą ekraną su 2K raiška ir 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4“ procesoriumi ir iki 16 GB operatyviosios (RAM) atminties.

Naujojo „iQOO“ flagmano veikimą turėtų palaikyti talpi 6 100 mAh talpos baterija su 120W įkrovimo galimybe, o taip pat ir 50W belaidžiu įkrovimu. Išmanusis telefonas turės iki 1 TB vidinės atminties, kur bus naudojamos UFS 4.0 talpyklos.

Neoficialiais duomenimis, „iQOO“ flagmanas turėtų būti pristatytas dar šių metų gruodžio mėnesio, tačiau tiksli išleidimo data kol kas nėra žinoma. Kaip bebūtų, visą naujausią informaciją jūs rasite mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas