Barselonoje pristatytos įspūdingos „Honor“ naujienos: debiutavo naujieji „Magic5“ flagmanai, kurie nustebins įspūdingomis kameromis

Barselonoje prasidėjo kasmetinė „Mobile World Congress“ technologijų paroda, kurios metu kompanijos pristato naujausius savo produktus. Mes jau matėme kai kurių gamintojų pristatymus, o šiandien ant didžiosios scenos žengė ir „Honor“ atstovai.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Barselonoje pristatytos įspūdingos „Honor“ naujienos: debiutavo naujieji „Magic5“ flagmanai, kurie nustebins įspūdingomis kameromis

Kinijos kompanijos „Honor“ vadovai pristatė naujausius bendrovės flagmanus – tai „Honor Magic5“ išmaniųjų telefonų seriją. Kaip ir buvo tikėtasi, Barselonoje pristatyti du šios serijos įrenginiai – tai standartinis „Magic5“, o taip pat ir „Magic5 Pro“ variantas.

Honor Magic5 Pro

Naujasis „Honor Magic5 Pro“ išmanusis telefonas pasiūlys 6,81 colių įstrižainės LTPO ekraną su atsinaujinimo dažniu iki 120 Hz. Čia naudojama panelė aprūpinta Full HD+ raiška, o taškų tankis siekia 461 ppi. Skelbiama, jog maksimalus ekrano ryškumas gali siekti 1800 nitų. Verta paminėti ir tai, jog gamintojas panaudojo 10 bitų panelę su HDR10+ palaikymu.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei turės 12 GB operatyviosios (RAM) su 512 GB vidinės atminties. „Honor“ šį flagmaną aprūpino LPDDR5X ir UFS 4.0 atmintinėmis. „Magic5 Pro“ modelis pirkėjus pasieks su „MagicUI 7.1“ vartotojo sąsaja, kuri sukurta pagal „Android 13“ operacinės sistemos versiją.

Bene daugiausiai dėmesio pristatymo metu buvo skirta šio flagmano kameroms. „Honor“ šiek tiek atnaujino kamerų apskritimo dizainą, o visi trys objektyvai aprūpinti 50 MP raiškos vaizdo jutikliais. Pagrindinė „Honor Magic5 Pro“ kamera aprūpinta 1/1.12 colio sensoriumi su f/1.6 diafragma. Šis jutiklis turės ir optinį vaizdo stabilizavimą (OIS).

Antroji kamera – plataus kampo, kuri turės f/2.0 diafragmą. Trečiasis objektyvas – periskopinis modulis, kuris sulaukė didžiulio atnaujinimo, lyginant su ankstesniu „Honor“ flagmanu. Čia bus naudojamas 50 MP sensorius, kuris pasiūlys 3,5x optinį priartinimą, o taip pat yra aprūpintas sistema, leidžiančia pasiūlyti itin kokybišką priartinimą iki 100 kartų.

Skelbiama, kad šiai kamerų sistemai asistuos ir specialus 3D lazerinis gylio sensorius. „Honor“ atstovų teigimu, tai padės greičiau fokusuoti vaizdą. „Magic5 Pro“ nugarėlėj taip pat sumontuoti sensoriai, kurie rūpinsis tinkama spalvų temperatūra ar pašalins mirgėjimą. Priekinėje telefono dalyje – 12 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera, o taip pat ir 3D gylio sensorius, kuris naudojamas veido atpažinimo funkcijai.

Naujojo „Honor Magic5 Pro“ veikimą palaikys 5100 mAh talpos baterija su 66W greituoju įkrovimu, o taip pat ir 50W belaidžiu krovimu. Šis išmanusis bus prieinamas mėlynos, žalios, violetinės, oranžinės bei juodos spalvų, o jo kaina prasidės nuo 1 200 eurų.

Honor Magic5

Standartinis „Honor Magic5“ serijos išmanusis telefonas bus panašus į „Pro“ variantą, tačiau pasižymės kiek prastesnėmis savybėmis. Šis modelis turės 6,73 colių įstrižainės ekraną su maksimaliu 1 600 nitų ryškumu bei Full HD+ raiška. Viršutinėje dalyje rasime 12 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą.

Kaip ir „Pro“ variantas, naujasis „Magic5“ modelis veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi, tačiau pasiūlys kiek mažiau atminties. Čia rasime 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Išmanusis taip pat turės 5100 mAh talpos bateriją su 66W greituoju įkrovimu. Deja, tačiau belaidžio įkrovimo čia nerasime.

Bene didžiausi pokyčiai – išmaniojo nugarėlėje. „Honor Magic5“ turės 54 MP pagrindinę kamerą, o greta jos rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą plataus kampo objektyvą, o taip pat 32 MP teleobjektyvą, kuris pasiūlys 50x skaitmeninį priartinimą su optiniu vaizdo stabilizavimu.

Šis išmanusis telefonas bus siūlomas mėlynos bei juodos spalvų, o jo kaina sieks 900 eurų.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas