Blogiausias scenarijus pildosi: „OnePlus“ telefonus netrukus pasieks dideli pokyčiai

Lukas Snarskis

2021-07-05, 08:30 (atnaujinta 2022-12-03, 19:12)

0 komentarų
Blogiausias scenarijus pildosi: „OnePlus“ telefonus netrukus pasieks dideli pokyčiai

Išmaniųjų telefonų rinkoje ir toliau netyla kalbos apie dvi Kinijos kompanijas – „OnePlus“ ir „Oppo“. Dar visai neseniai pasirodė pranešimai, jog šios dvi bendrovės, kurios priklauso „BBK Electronics“ koncernui, susijungia, siekiant sumažinti gamybos išlaidas ir pasiūlyti geresnius produktus vartotojams. Tokios naujienos buvo pasitiktos ganėtinai prieštaringai, o dabar aiškėja, kad ne veltui.

Vos tik pasirodžius naujienoms apie šių dviejų bendrovių susijungimą, vartotojai išreiškė nerimą dėl „OnePlus“ išmaniuose telefonuose veikiančios programinės įrangos, kuri ilgą laiką buvo šios įmonės privalumas. Visiškai priešingai yra su platforma, kuri naudojama „Oppo“ telefonuose.

„OxygenOS“ produktų vadovas Gary C. paskelbė, jog abi kompanijos šiuo metu dirba ties „OxygenOS“ ir „ColorOS“, kuri naudojama „Oppo“ telefonuose, integracija. Teigiama, kad toks sprendimas padės abiejų bendrovių produktuose pasiekti geresnių veikimo rezultatų, o standartizuota programinė įranga suteiks geresnę vartotojų patirtį, naudojantis abiejų įmonių produkcija.

Kompanijos atstovai pažymi ir tai, jog daugelis vartotojų net nepastebės artėjančių pokyčių. Žinoma, daugiausiai iš to naudos gaus „BBK Electronics“ koncernas, kuris ir valdo abi šios Kinijos kompanijas, nes tokie pokyčiai leis gerokai sutaupyti toliau plėtojant programinę įrangą bei pateikiant jai atnaujinimus.

Kartu su šiomis naujienomis, buvo paskelbta ir informacija apie „OnePlus“ išmaniųjų telefonų atnaujinimų planus. Pranešama, kad „OnePlus 8“ ir naujesnių serijų produktai sulauks trijų didžiųjų „Android“ atnaujinimų, o saugumo papildiniai įrenginius pasieks ketverius metus. Vidutinės klasės „Nord“ ir „Nord CE“ produktai sulauks dviejų didžiųjų bei trijų metų saugumo naujinių.

Pigiausi „OnePlus“ kuriami išmanieji telefonai, tokie kaip „OnePlus N10“ ir „N100“, gaus vos vieną didįjį „Android“ atnaujinimą, o saugumo papildiniai telefonus pasieks tris metus nuo išleidimo.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas