CES 2024 parodos metu – naująjį „Qi2“ standartą palaikančių įkroviklių pristatymas: anonsuojamas naujų produktų, kurie nustebins savo galimybėmis, pristatymas

Artūras Nalivaiko

2024-01-08, 07:47

0 komentarų

Dar praėjusių metų pradžioje buvo pristatytas naujasis belaidžio įkrovimo standartas „Qi2“, kurį kūrė „Apple“ ir kiti šios organizacijos nariai, o tai leis įkrauti įrenginius greičiau ir efektyviau.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
CES 2024 parodos metu – naująjį „Qi2“ standartą palaikančių įkroviklių pristatymas: anonsuojamas naujų produktų, kurie nustebins savo galimybėmis, pristatymas

Naujasis „Qi2“ standartas pakeis anksčiau naudotą „Qi“. Vienas didžiausių skirtumų yra tas, jog naujoji technologija leis tinkamai išnaudoti magnetinius srovės profilius, tinkamai sulygiuojant įkraunamą įrenginį ir patį įkroviklį. Toks sprendimas pasiūlys greitesnį įkrovimą ir mažesnį energijos išeikvojimą.

Las Vegase jau netrukus prasidės CES 2024 technologijų paroda, o jos metu bus pristatyti ir naujos kartos įkrovimo standartą palaikantys išmaniųjų telefonų aksesuarai, kurie skirti ir „Android“ įrenginiams. Kompanijos ESR atstovai pasidalino kvietimu visiems belaidžio įkrovimo naudotojams.

Kompanija savo pristatymą anonsuoja pasitelkdama itin skambias frazes ir siūlo gerbėjams „išlaisvinti „MagSafe“ galią. ESR atstovai nurodė, kad naujieji telefonų priedai gali pasiekti tokį patį 15W maksimalų greitį kaip ir jų „MagSafe“ analogai. Kai kuriuose iš jų taip pat gali būti integruota vidinė ESR aušinimo sistema „CryoBoost“ ir, žinoma, jie palaikys naująjį „Qi2“ standartą.

Tiesa, įvairius išmaniųjų telefonų priedus gaminanti bendrovė taip ir nenurodė kokius konkrečius įkroviklius ketina pristatyti, tačiau tai turėtų paaiškėti jau artimiausiu metu. Informaciją apie ESR pristatytas naujienas rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas