Dukterinė „Xiaomi“ kompanija pristatė 100€ kainuojantį telefoną: nustebins dideliu ir kokybišku ekranu bei talpia baterija

Lukas Snarskis

2021-09-30, 16:00 (atnaujinta 2022-11-29, 00:49)

0 komentarų
Dukterinė „Xiaomi“ kompanija pristatė 100€ kainuojantį telefoną: nustebins dideliu ir kokybišku ekranu bei talpia baterija

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinė bendrovė „Poco“ praėjusių metų spalį pristatė biudžetinės klasės „C3“ modelį, kuris sulaukė didžiulio susidomėjimo ir buvo parduotas daugiau nei 2,5 mln. kartų. Bendrovės atstovai mato šį susidomėjimą pigiais telefonais ir šiandien pristatė atnaujintą variantą.

Indijoje buvo pademonstruotas naujasis „Poco C31“ išmanusis telefonas, kurio startinė kaina sieks vos 100 eurų, o vartotojams pasiūlys ne tik žemą kainą, tačiau ir talpią bateriją, didelį ekraną ir stilingą dizainą. Pažvelkime į viską nuo pradžių.

Visų pirma, „C31“ modelis pasižymi 6,53 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška. Viršutinėje ekrano dalyje rasime vandens lašo formos išpjovą, kur įmontuota asmenukių kamera su 5 MP raiškos vaizdo jutikliu. Verta paminėti ir tai, jog ši „Poco“ naujiena įgavo ir „TUV Rheinland Reading Mode“ sertifikatą, kuris patvirtina, jog telefonas išspinduliuoja itin nedaug akims kenksmingos ir užmigti trukdančios mėlynos spalvos šviesos.

Išmaniojo telefono nugarėlė papuošta dvigubo rašto dizainu, o čia rasime ne tik pirštų antspaudų jutiklį, bet ir trigubą kamerų sistemą su LED blykste. Pagrindinė „Poco C31“ kamera aprūpinta 13 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta jos – 2 MP makro bei 2 MP gylio sensorius. Po kamerų kvadratu, nesunku pastebėti ir nedidelį kompanijos logotipą.

„Xiaomi“ dukterinės kompanijos sukurtas išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Helio G35“ procesoriumi bei turės iki 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti ir atminties kortele. Toks modelis kainuos maždaug 110 eurų, o už 100 eurų bus parduodamas variantas su 3 GB RAM bei 32 GB vidinės talpos.

Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija, o gamintojas skelbia, kad ši baterija be didesnių problemų atlaikys 1000 krovimo ciklų. Pirkėjai naująjį „Poco C31“ galės įsigyti pilkos arba mėlynos spalvos. Deja, tačiau kol kas išlieka neaišku ar šis modelis atkeliaus į Europą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas