Europą netrukus pasieks pigūs „Xiaomi“ telefonai: paaiškėjo, kada sulauksime lietuvių pamėgtos serijos naujienų

Europą netrukus pasieks pigūs „Xiaomi“ telefonai: paaiškėjo, kada sulauksime lietuvių pamėgtos serijos naujienų

Kinijos kompanija „Xiaomi“, kartu su savo dukterine įmone „Redmi“, kasmet pristato daugybę įvairiausių išmaniųjų telefonų. Neabejotinai daugiausia dėmesio sulaukia vidutinės klasės bendrovių produktai, o tarp jų – „Redmi Note“ serijos telefonai.

Dar visai neseniai bendrovės atstovai pristatė naujuosius „Redmi Note 11“ serijos modelius, kurie debiutavo Kinijos rinkoje. Ir nors kinai jau gali įsigyti šiuos produktus, tačiau tarptautinėje rinkoje jie dar nėra parduodami. Socialiniuose tinkluose jau buvo pasirodę nemažai informacijos apie galimas šių įrenginių išleidimo datas, tačiau tik šiandien paaiškėjo kada įvyks oficialus pristatymas.

Socialiniame tinkle „Twitter“ pasirodė įrašas iš oficialios „Xiaomi“ paskyros, kuris ne tik patvirtino, jog „Redmi Note 11“ išties atkeliaus į Europą, tačiau ir paskelbė kada įvyks pristatymo renginys. Ir laukti liko nebedaug. Išmanieji telefonai pasaulinėje rinkoje debiutuos jau sausio 26 dieną, 14:00 val. Lietuvos laiku. Kaip ir įprasta, visą naujausią informaciją rasite ir mūsų portale.

Internete jau kuris laikas kalbama apie europiečiams skirtą „Redmi Note 11“ išmaniojo telefono variantą, o dabar aiškėja, jog pastarasis įrenginys veiktų su „Qualcomm Snapdragon 680“ procesoriumi. Kinijoje analogiškas modelis aprūpintas „MediaTek Helio G88“ lustu, o tokie pakeitimai gali būti susiję su mikroschemų trūkumu su kuriuo susiduria ir „Xiaomi“.

Internete jau kuris laikas kalbama ir apie europiečiams skirtą „Redmi Note 11“ išmaniojo telefono variantą, o dabar aiškėja, jog pastarasis įrenginys veiktų su „Qualcomm Snapdragon 680“ procesoriumi. Kinijoje analogiškas modelis aprūpintas „MediaTek Helio G88“ lustu, o tokie pakeitimai gali būti susiję su mikroschemų trūkumu su kuriuo susiduria ir „Xiaomi“.

Verta pastebėti, kad tai gali būti ir daugiau pasikeitimų. Šaltiniai Kinijoje atskleidžia, jog „Redmi Note 11“ gali turėti ir lenktus ekrano kraštus, kuo nepasižymi Kinijoje pristatyti modeliai. Negana to, europiečiams skirtas modelis neturės 5G ryšio technologijos palaikymo.

Įdomu ir tai, jog anksčiau buvo pasirodę pranešimų apie galimus pavadinimus pasaulinėje rinkoje. Anot jų, „Redmi Note 11 Pro“ modelis būtų parduodamas kaip „Xiaomi 11i“, o „Note 11 Pro+“ modelis būtų žinomas kaip „Xiaomi 11i HyperCharge“. Verta pastebėti ir tai, jog bazinis „Redmi Note 11“ modelis jau buvo pristatytas ir kitu pavadinimu – „Poco M4 Pro 5G“. Apie tai plačiau skaityti galite paspaudę čia.

Priminsime, jog „Redmi Note 11“ serija sudaro trys išmanieji telefonai – tai bazinis „Note 11“ modelis, o taip pat ir „Redmi Note 11 Pro“ bei „Note 11 Pro+“, kuris yra aprūpintas 120W greitojo įkrovimo technologija. Visi trys modeliai Kinijoje parduodami su „MediaTek“ sukurtais procesoriais. Pigiausias modelis turi „Dimensity 810 5G“ kustą, o „Pro“ variantai aprūpinti „MediaTek Dimensity 920 5G“ lustais.

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Antanas

Kiniečių produktai kol nepasikeis Pekino politika visais klausimais, ES manau aplamai neturėtų būti reklamuojama.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas