Europoje debiutuoja vienas galingiausių „Android“ telefonų: oficialiai pristatytas naujasis „Red Magic“ šedevras, gamintojas pateikia ir specialų pasiūlymą

Lukas Snarskis

2024-07-16, 19:55

0 komentarų

„Red Magic“ ne taip seniai pristatė naujuosius „Red Magic 9 Pro“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie skirti žaidimų gerbėjams ir pasižymi galingomis specifikacijomis. Dabar gamintojas pademonstravo ir dar du žaidimams pritaikytus flagmanus.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Europoje debiutuoja vienas galingiausių „Android“ telefonų: oficialiai pristatytas naujasis „Red Magic“ šedevras, gamintojas pateikia ir specialų pasiūlymą

Dar liepos pradžioje buvo pristatyti naujieji „Red Magic 9S Pro“ serijos išmanieji telefonai, kurie jau kuris laikas parduodami Kinijos rinkoje. Tačiau į Europą šios naujienos atkeliauja tik dabar. Tiesa, mūsų regione bus galima įsigyti tik „Red Magic 9S Pro“ variantą.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 Leading“ mikroschemų rinkinio versija. Ši lusto versija skiriasi nuo tos, kuri naudojama daugelyje kitų flagmanu, tuo, kad pagrindinis branduolys veikia su 3.4 GHz taktiniu dažniu, o vaizdo plokštė – 1 GHz.

„Red Magic 9S Pro“ naudos 6,8 colių įstrižainės OLED ekranus su 1 116 x 2 480 taškų raiška. Čia bus naudojamos BOE sukurtos Q9+ panelės su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje – po juo įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojanti asmenukių kamera.

Į Europą atkeliaujantis įrenginys taip pat pasiūlys „Wi-Fi 7“ palaikymą, ausiniu lizdą, o taip pat ir stereo garsiakalbius su „DTS:X Ultra“ sertifikatu. Jo nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 50 MP plataus kampo objektyvą.

Gamintojas nepraleido progos į naująją „Red Magic 9.5“ vartotojo sąsają įtraukti dirbtinio intelekto funkcijų. Tai išmanusis navigatorius su realaus laiko rekomendacijomis, dirbtinio intelekto trigeris, garsų atpažinimas žaidimuose ir kt. Kitos dirbtinio intelekto funkcijos apima vaizdo didinimą, ekrano užsklandą, ekrano užsklandos generavimą, rašymo pagalbininką, santraukas, paiešką ir pan.

Mūsų rinkoje „Red Magic 9S Pro“ bus parduodamas su 12 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties, o toks modelis kainuos 649 eurus. Norintiems daugiau atminties – už 799 eurus bus siūlomas atitinkamai 16 GB ir 512 GB turintis variantas.

Tiesa, išankstinių pardavimų metu, nuo liepos 23 iki 30 dienos, jūs galėsite sumokėti 1 euro depozitą, norint įsigyti šį išmanųjį telefoną ir taip gausite 30 eurų nuolaidos kodą kitiems „Red Magic“ produktams. Daugiau informacijos apie tai sužinosite paspaudę čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas