„Google“ pristato karščiausią metų naujieną: netrukus debiutuos nauji flagmanai, pamatykite pirmieji!

Lukas Snarskis

2021-10-19, 15:55 (atnaujinta 2022-12-07, 13:09)

1 komentaras
„Google“ pristato karščiausią metų naujieną: netrukus debiutuos nauji flagmanai, pamatykite pirmieji!

Išmaniųjų telefonų rinkoje – itin aktyvus mėnuo. Spalį jau ne vienas gamintojas pristatė naujausius savo produktus, o šiandien ant scenos lips ir „Google“ atstovai, kurie ketina pristatyti „Pixel 6“ serijos išmaniuosius.

Oficiali spaudos konferencija bus surengta jau spalio 19 dieną, o ją tiesiogiai stebėti bus galima nuo 20 val. Lietuvos laiku. Žinoma, kaip ir įprasta, visą informaciją rasite ir Telefonai.eu portale. Iki renginio pradžios dar likus šiek tiek laiko – kviečiame prisiminti kas jau yra žinoma apie naujuosius „Google Pixel 6“ telefonus.

Šiandien, tikimasi išvysti du naujus „Pixel 6“ serijos išmaniuosius telefonus – tai standartinį „Pixel 6“ ir „Pixel 6 Pro“. Tikėtina, kad abu išmanieji telefonai veiks su pirmuoju „Google“ sukurtu procesoriumi, pavadinimu „Tensor“. Jau anksčiau paaiškėjo, jog šis lustas turės aštuonis branduolius bei „Exynos“ 5G modemą bei „Wi-Fi 6E“ palaikymą.

„Google Pixel 6“ serijos išmanieji telefonai taip pat turėtų būti aprūpinti ekranais su 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o viršutinėje dalyje rasime ir nedidelį asmenukių kameros apskritimą. Gamintojas po ekranu įmontuos ir pirštų antspaudų jutiklį. Pranešama, kad „Pro“ modelis turės tris kameras nugarėlėje, kai standartinis „Pixel 6“ pasižymės tik dvejomis. Žinoma, abu šie įrenginiai atkeliaus su jau įdiegta „Android 12“ operacinės sistemos versija.

„Carphone Warehouse“ puslapyje taip pat nurodyta naujų kamerų savybių gausa. Nors kai kurie iš šių dalykų buvo žinomi anksčiau, dabar tai nebėra vien gandų lygyje:

  • „Pixel 6 Pro“ turės 50 MP plataus kampo, 48 MP teleobjektyvas ir 12 MP itin plataus kampo objektyvus galinėje dalyje
  • Standartinė versija pasižymės tokiu pat 50 MP plataus kampo objektyvu bei antra itin plataus kampo kamera - deja, pastarosios raiška vis dar nėra nurodoma
  • Naujas sensorius užfiksuos 150 proc. daugiau šviesos, nei „Pixel 5“ galinė kamera
  • „Pixel 6 Pro“ turės 4 kartų optinį bei 20 kartų aukštos raiškos skaitmeninį artinimą
  • Gandais apipinta „Magic Eraser“ funkcija virs realybe - telefonas galės automatiškai iš nuotraukų ištrinti nepageidaujamus objektus bei asmenis
  • „Face Unblur“ funkcija leis paryškinti veidus nuotraukose
  • „Motion Mode“ leis kokybiškai užfiksuoti „beprotiškus riedlenčių triukus ir paplūdimio bangas“
  • „Pixel 6 Pro“ turės net 94 laipsnių kampo priekinę kamerą

Kiek anksčiau, buvo pasirodę pranešimų ir apie galimas išmaniųjų telefonų kainas. Jeigu informacija pasitvirtintų, naujasis „Pixel 6“ turėtų kainuoti apie 649 eurus, o „Pro“ modelis būtų parduodamas už maždaug 899 eurus.

1 komentarų

Vladas Garastas

Taspats šūdas, tik iš kitos saujos. Pirkit iš manęs tą patį, tik kurkas pigiau, bus geriau 😊

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas