HMD ruošia išmanųjį telefoną, kuris savo dizaino sprendimais primins „Nokia N9“ modelį: pamatykite, kaip atrodys naujasis įrenginys, jo pristatymas jau netrukus

Lukas Snarskis

2024-08-21, 17:55

0 komentarų

Kinijos kompanija HMD paskelbė apie planus kurti elektronikos produktus, įskaitant ir išmaniuosius telefonus, kurie bus pažymėti jau ne „Nokia“, o HMD prekiniu ženklu. Rinkoje jau pasirodė pirmieji įrenginiai, o netrukus debiutuos ir daugiau naujienų.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
HMD ruošia išmanųjį telefoną, kuris savo dizaino sprendimais primins „Nokia N9“ modelį: pamatykite, kaip atrodys naujasis įrenginys, jo pristatymas jau netrukus

HMD atstovai jau anonsuoja naujojo „Barbie“ telefono pristatymą, o netrukus turėtų debiutuoti ir keletas naujų išmaniųjų telefonų. Kinijos kompanijos vadovai ketina pristatyti įrenginį, kuris savo dizaino sprendimais primins „Nokia N9“ modelį.

Išmanusis telefonas turėtų būti prieinamas žalios ir violetinės spalvų, o žvelgiant į tai, kaip atrodo nugarėlėje esantis kamerų iškilimas – tai gali būti dar vienas vidutinės klasės modelis. Deja, tačiau kol kas nėra žinoma, kaip galėtų vadintis šis įrenginys.

Šiuo metu nėra žinomos ir galimos šio HMD išmaniojo telefono specifikacijos, tačiau tokia informacija gali paaiškėti jau visai netrukus. Jau rugpjūčio 28 dieną įvyks bendrovės rengiama spaudos konferencija, kurios metu debiutuos ir „HMD Barbie“ įrenginys.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas