„Huawei“ ruošiasi naujo sulenkiamo flagmano pristatymui: aiškėja ne tik kuo nustebins, bet ir kada įvyks pristatymas

Lukas Snarskis

2023-03-16, 08:39

0 komentarų

Kinijos kompanija „Huawei“ ruošiasi naujausių flagmanų pristatymui. Nors bendrovei yra pritaikytos JAV sankcijos, tačiau tai nesustabdo jų nuo naujų išmaniųjų telefonų, o jau netrukus įvyks ir 2023 metų įrenginių pristatymas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Huawei“ ruošiasi naujo sulenkiamo flagmano pristatymui: aiškėja ne tik kuo nustebins, bet ir kada įvyks pristatymas

Nepaisant prastos situacijos, „Huawei“ ir toliau kuria išmaniuosius telefonus, o jau netrukus turėtų debiutuoti ir „Huawei P60“ serijos flagmanai. Jau žinoma, kad spaudos konferencija bus surengta jau kovo 23 dieną, o jo metu išvysime ir daugiau naujienų. „Huawei“ turėtų pademonstruoti ir naująjį „Mate X3“ sulenkiamą išmanųjį telefoną.

„Huawei“ jau pasidalino pirmaisiais naujojo sulenkiamo flagmano reklaminiais plakatais, o juose teigiama, kad „Mate X3“ bus „lengvas kaip sparnai, tvirtas kaip akmuo“. Tai leidžia suprasti, jog gamintojas pasiūlys plonesnį ir lengvesnį įrenginio korpusą. Čia bus naudojamas ir „Kunlun“ apsauginis stiklas, kuris buvo panaudotas praėjusių metų „Mate 50“ serijoje.

Tikėtina, kad naujasis „Huawei Mate X3“ pasiūlys didžiulį sulenkiamą ekraną su 2K raiška, tačiau detalesnės jo savybės kol kas nėra žinomos. Deja, tačiau kitos šio išmaniojo telefono specifikacijos nėra žinomos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas