„Huawei“ Stambule pristatė net 7 naujus išmanius įrenginius

„Huawei“ Stambule pristatė net 7 naujus išmanius įrenginius

Didžiausiame Turkijos mieste „Huawei“ pristatė moderniausios kartos išmaniuosius įrenginius, įskaitant nešiojamąjį kompiuterį, „nova“ serijos išmaniuosius telefonus bei belaides ausines, kurios netrukus pasirodys Lietuvos rinkoje.

Kaip teigia „Huawei Consumer Business Group“ vadovas Centrinės ir Rytų Europos šalims Derek Yu, bendrovė ir toliau rūpinsis moderniausių technologijų gamyba bei naujais prietaisais džiugins vartotojus visame pasaulyje. Kompanijos atstovas pažadėjo, jog investicijos į įvairių kategorijų produktus ateityje reikšmingai augs, nes tai leis pasiūlyti naudingus įrenginius verslui ir individualiems vartotojams.

Išmanieji telefonai „nova Y70“ ir „nova Y90“: galinga baterija, greitas įkrovimas ir unikalus ekranas

Renginyje pristatyti du nauji „nova“ serijos išmanieji telefonai, kuriais jau artimiausiu metu bus prekiaujama ir Lietuvoje. Kaip ir praeiti šios serijos modeliai, naujieji prietaisai pasižymi itin galinga baterija, kurią vidutinio vartojimo sąlygomis užtenka įkrauti vos du kartus per savaitę. Be to, greitojo įkrovimo funkcija tą atlikti leidžia itin sparčiai – pusę išmaniojo telefono baterijos įkrausite vos per 30 minučių. Abu „nova“ telefonai išsiskiria ir dideliu bei plačiu ekranu, kuris leidžia džiaugtis ryškiu ir kokybišku vaizdu. Prietaisai pasižymi ir profesionalia kamera, talpia įrenginio atmintimi ir stilingu dizainu.

„MateBook D 16“: 16 colių nešiojamasis kompiuteris darbui, studijoms ir žaidimams

Nešiojamų kompiuterių poreikis išmaniųjų technologijų rinkoje auga kaip niekad sparčiai, todėl „Huawei“ pristato vieną moderniausių savo įrenginių „MateBook D16“. Šio prietaiso privalumas – itin kokybiškas 16 colių „FullView“ ekranas. Be to, šis modelis veikia itin efektyviai ir išsiskiria savo techninių parametrų galingumu. Kompiuteryje įdiegtas 12 kartos procesorius, kurio TDP rodiklis siekia 40 W. Todėl su šiuo prietaisu galėsite atlikti net kelias užduotis vienu metu, o nešiojamas kompiuteris veiks vienodai sparčiai net ir sudėtingiausių užduočių atlikimo metu, pavyzdžiui, analizuojant duomenis ar programuojant.

„Matebook D 16“ įdiegta pažangi failų valdymo sistema ir patogus paieškos procesas, kurio sklandų veikimą užtikrina dirbtinio intelekto sprendimai. Todėl failų perkėlimas iš kelių skirtingų prietaisų nesukels jokių rūpesčių.

„FreeBuds Pro 2“ – itin didelės raiškos belaidės ausinės

Stambule „Huawei“ pristatė ir išmaniąsias ausines „FreeBuds Pro 2“, kurios išsiskiria pažangia garso kokybe, paremta dviejų kilpų sistema. Išskirtines klausymosi patirtis užtikrina ausinėse integruoti modernūs garsiakalbiai, skirti perteikti žemus ir aukštus dažnius. Lyginant su ankstesniais ausinių modeliais, naujosios „FreeBuds“ ausinės triukšmą slopina net 15 proc. geriau ir sumažina jį iki 47 decibelų.

Ausinės turi tris dinaminio garso optimizavimo algoritmus, todėl garsumo pokyčius nustato realiuoju laiku. Be to, įrenginio algoritmai įvertina individualius ausies struktūros skirtumus bei pagal tai reguliuoja garsą. Šis įrenginys lengvai prijungiamas prie bet kurios išmaniojo telefono operacinės sistemos, todėl aukštos kokybės klausymosi patirtys bus prieinamos įvairių prekės ženklų naudotojams Lietuvoje.

Be jau aprašytų įrenginių, „Huawei“ taip pat pristatė ir kitus prietaisus: sulankstomąjį telefoną „Mate Xs 2“, nešiojamąjį kompiuterį „Matebook 16s“ ir pirmąją elektroninio rašalo planšetę „MatePad Paper“.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas