Į Europą atkeliauja dar viena pigi „Realme“ naujieną: prasidėjo vos 200 eurų kainuojančio modelio prekyba

Lukas Snarskis

2021-10-15, 08:30 (atnaujinta 2022-11-29, 09:07)

0 komentarų
Į Europą atkeliauja dar viena pigi „Realme“ naujieną: prasidėjo vos 200 eurų kainuojančio modelio prekyba

Spalio mėnesio išmaniųjų telefonų bumas ir toliau tęsiasi. Džiugių naujienų šįsyk turi Kinijos kompanija „Realme“, kuri į Europą atgabena nebrangų „8i“ modelį. Dar prieš mėnesį šis išmanusis buvo pristatytas Kinijoje, o šiandien jis prieinamas ir Europoje.

Išmanusis telefonas parduodamas juodos arba violetinės spalvos, o „Realme 8i“ variantas su 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties kainuos 199 eurus. Norintiems daugiau atminties, „Realme“ siūlo įsigyti 128 GB vidine talpa pasižymintį modelį už 219 eurų. Pažvelkime ką dar šis įrenginys gali pasiūlyti.

Naujasis „Realme 8i“ turės didelį 6,6 colių skystųjų kristalų ekraną su Full HD+ raiška ir 100 proc. DCI-P3 spalvų gama. Tai pirmasis telefonas savo kainų kategorijoje, turintis 120 Hz sklandaus ekrano spartą ir tam skirtus nustatymus.

„Realme 8i“ išmanusis telefonas pas vartotojus atkeliaus kartu su „Helio G96“ mikroschemų rinkiniu ir bus pirmasis telefonas su nauja „Mediatek“ platforma. Prie 12 nm mikroschemų rinkinio rasime 4 GB arba 6 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB arba 128 GB atminties, kurią taip pat bus galima išplėsti naudojant „microSD“ kortelę.

Galinėje telefono dalyje yra 50 MP raiškos f/1,8 pagrindinė kamera, kartu su 2 MP raiškos f/2,4 nespalvotomis ir 2 MP f/2,4 makro nuotraukoms skirtais objektyvais. Baterijos talpa taip pat sieks 5000 mAh, tačiau įkrovimas apsiribos 18 W galios įkrovimu. Taip pat džiugina, kad dėžutėje rasime įrenginiui skirtą įkroviklį.

Tiesa, vertėtų paminėti, jog lietuviams šios naujienos dar gali tekti palaukti. Oficialiame „Realme“ puslapyje parduodamas telefonas yra siunčiamas tik į Belgiją, Vokietiją, Liuksemburgą, Nyderlandus bei Portugaliją. Kituose regionuose šis produktas turėtų būti prieinamas jau artimiausiu metu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas