Internautų išradingumui nėra ribų: „Samsung“ telefono modifikacija, leidžianti pamiršti įrenginio įkrovimą, nustebins net ir visko mačiusius

Lukas Snarskis

2023-03-04, 17:45 (atnaujinta 2023-03-04, 17:46)

0 komentarų

Dauguma išmaniųjų telefonų technologijų tobulėja itin sparčiai – procesoriai, ekranai, kameros ir pan. Iš esmės tobulėja kiekvienas komponentas, o dabar ir vėl prasideda lenktynės, kurios susijusios su įrenginių įkrovimu. Tačiau internautai sugalvoja ir alternatyvių sprendimų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Internautų išradingumui nėra ribų: „Samsung“ telefono modifikacija, leidžianti pamiršti įrenginio įkrovimą, nustebins net ir visko mačiusius

Platformoje „Reddit“ didžiulio dėmesio sulaukė vartotojo „Downtown_Cranberry44“ įrašas, kuriame jis pasidalino modifikuoto „Samsung Galaxy A32 5G“ išmaniojo telefono nuotraukomis. Šis internautas nusprendė modifikuoti savo įrenginį taip, jog jis turėtų net 30 tūkst. mAh talpos bateriją.

2021 metais išleistas „Samsung“ išmanusis telefonas kainuoja vos kelis šimtus eurų bei turi 5 000 mAh talpos bateriją. Tačiau „Reddit“ vartotojas sugebėjo šią talpą padidinti net šešis kartus. Paaiškėjo ir kaip jam pavyko tai padaryti.

Norėdamas atlikti šiuos pakeitimus, internautas pakeitė savo turimo įrenginio vidinę bateriją išorine paketu, kurį sudaro šeši lygiagrečiai sujungti „Samsung 50E“ akumuliatoriai. Rezultatas – bendra 30 000 mAh talpa, o pilno įkrovimo pakanka ilgesniam nei vienos savaitės laikotarpiui. Tiesa, tai turi ir tam tikrų šalutinių efektų.

Pranešama, jog taip modifikuotas „Galaxy A32 5G“ išmanusis telefonas neatpažįsta šio naujo akumuliatoriaus ir vis tiek yra nurodoma pradinė baterijos talpa. Kitas dalykas – baterijos indikatorius visuomet rodo, jog liko vos 1 proc., kas gali sukelti nepatogumų naudojantis telefonu, nes negali žinoti kiek išties baterijos dar yra likę.

Taip modifikuotas „Samsung Galaxy A32 5G“ išmanusis sveria net 450 gramų, kas yra daugiau nei dvigubai daugiau nei pradinis svoris. Skelbiama, jog pilnas įkrovimas trunka net septynias valandas. Nesunku pastebėti ir tai, kad ši modifikacija turi net keletą skirtingų įkrovimo lizdų, o tai suteikia galimybę ir įkrauti kitus prietaisus.

Ir nors taip modifikuotas išmanusis telefonas atrodo įspūdingai, tačiau tai tikrai nėra tai, ką mes rekomenduotumėme bandyti pasidaryti kiekvienam iš jūsų. Tokie sprendimai nėra praktiški, o taip pat iškyla ir saugumo rizikos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas