Internete plinta naujojo „OnePlus“ flagmano savybės: pirkėjus pasieks su itin galingu procesoriumi bei labai greitu įkrovimu

Lukas Snarskis

2022-09-22, 09:10 (atnaujinta 2022-12-03, 19:12)

0 komentarų

Internete jau daugiau nei savaitę sklando kalbos apie naująjį „OnePlus 11 Pro“ išmanųjį telefoną, kurio pristatymas turėtų įvykti šių metų pabaigoje arba 2023 metų pradžioje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Internete plinta naujojo „OnePlus“ flagmano savybės: pirkėjus pasieks su itin galingu procesoriumi bei labai greitu įkrovimu

„OnLeaks“ dar praėjusią savaitę pasidalino galimomis išmaniojo telefono nuotraukomis, o dabar aiškėja ir galimos naujojo „OnePlus“ flagmano specifikacijos bei kuo mus nustebinti gali ši Kinijos bendrovė.

Skelbiama, kad naujasis „OnePlus 11 Pro“ veiks su „Qualcomm Snapdragon Gen 2“ procesoriumi, kurio pristatymas turėtų įvykti lapkričio mėnesį. Išmanusis telefonas veiks su „Android 13“ operacine sistema bei „OxygenOS 13“ vartotojo sąsaja, o vartotojai galės rinktis modelius, kurie turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties.

„OnePlus 11 Pro“ turėtų pasižymėti 6,7 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Quad HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Priekinėje rasime ir nedidelį asmenukių kameros išpjovimą, kur turėtų būti įmontuota 16 MP kamera. Tiesa, verta pastebėti, jog „OnePlus 10 Pro“ turėjo net 32 MP raiškos vaizdo objektyvu aprūpintą kamerą.

Išmaniojo telefono nugarėlėj turėtų puikuotis trys kameros, o pagrindinė jų bus papuošta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Greta rasime 48 MP plataus kampo bei 32 MP teleobjektyvą, kuris pasiūlys ir 2x optinį priartinimą. Teigiama, kad „OnePlus“ pratęs bendradarbiavimą su „Hasselblad“.

„OnePlus 11 Pro“ veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija su 100W greituoju įkrovimu, tačiau nėra žinoma ar tokia galimybė bus pasiūlyta visuose regionuose. Tikėtina, kad Europoje galime sulaukti ir kiek lėtesnio įkrovimo.

Verta paminėti ir tai, jog naujasis „OnePlus“ flagmanas turės po ekranu įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį. Su šiuo flagmanu ketinama pasiūlyti ir „Dolby Atmos“ palaikymą, „Bluetooth 5.2“ bei „WižFi 6E“ standartus, o taip pat ir 5G.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas