„iPhone 16“ serijos išmanieji telefonai sulaukė fantastiškos naujovės: bus žymiai paprasčiausiai spręsti problemas, susijusias su programine įranga, sužinokite, kas keičiasi

Lukas Snarskis

2024-09-19, 19:55

0 komentarų

„Apple“ kaip ir įprasta pristatė keturis naujus modelius - tai „iPhone 16“, „iPhone 16 Plus“, „iPhone 16 Pro“ ir „iPhone 16 Pro Max“. Juos jau galima užsisakyti ir Lietuvoje, o oficiali prekyba startuoja nuo rugsėjo 20 dienos.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
„iPhone 16“ serijos išmanieji telefonai sulaukė fantastiškos naujovės: bus žymiai paprasčiausiai spręsti problemas, susijusias su programine įranga, sužinokite, kas keičiasi

Jei kada nors susidūrėte su tokiomis programinės įrangos problemomis kaip įkrovos ciklas ar, kad jūsų turimas „iPhone“ visai neįsijungia - paskutinė išeitis būtų prijungti jį prie kompiuterio arba atkurti jo programinę įrangą naudojant „iTunes“.

Tačiau dar viskas keičiasi. Kaip skelbia „9to5Mac“, naujuose „iPhone 16“ išmaniuose telefonuose programinę įrangą bus galima atkurti belaidžiu ryšiu naudojant „RecoveryOS“. Ši funkcija leistų belaidžiu ryšiu atkurti „iPhone 16“ iš kito „iPhone“ ar „iPad“, kuriame įdiegta „iOS 18“ ar „iPadOS 18“ programinė įranga.

„RecoveryOS“ įrankį jau kurį laiką galima naudoti su „Apple Watch“ ir „Apple TV“ įrenginiais, todėl džiugu, kad „Apple“ pagaliau ją įdiegė į populiariausią savo produktą – išmanųjį telefoną.

Kaip teigiama naujame pranešime, „iPhone 16“ naudotojai galės tiesiog uždėti savo paveiktą įrenginį ant kito „iPhone“ arba „iPad“, prijungto prie „Wi-Fi“ ir „Bluetooth“ ryšio, kuris tada atsisiųs naujausią turimą „iOS“ operacinės sistemos versiją ir belaidžiu ryšiu perkels ją į paveiktą išmanųjį telefoną.

Pranešama, kad naujuose „iPhone 16“ modeliuose yra specialus atkūrimo skirsnis, kuris valdo visą procesą, net jei pagrindinis „iOS“ skirsnis neįkraunamas arba yra pažeistas. Kol kas neaišku, ar „RecoveryOS“ reikia papildomų aparatinės įrangos galimybių ir ar ši galimybė taps prieinama senesniems „Apple“ produktams.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas