„iQOO“ ruošia puikiomis savybėmis aprūpintą flagmaną: naujasis modelis pasiūlys ne tik galingą „Qualcomm“ lustą, bet ir didžiulės talpos bateriją ir itin ploną korpusą

Lukas Snarskis

2024-10-28, 16:55

0 komentarų

„iQOO“ šių metų pabaigoje turėtų pristatyti naujus savo flagmanus, tačiau šįsyk jų veikiausiai bus tik vienas. Neseniai buvo pasirodę pranešimų, jog bendrovė ketina pristatyti tik „iQOO 13“ modelį. Šis įrenginys turėtų pasiekti ir tarptautinę rinką.

Artėjant didžiausioms metų šventėms – MEGA ALIEXPRESS išpardavimai. Spauskite čia ir pasinaudokite nuolaidomis
„iQOO“ ruošia puikiomis savybėmis aprūpintą flagmaną: naujasis modelis pasiūlys ne tik galingą „Qualcomm“ lustą, bet ir didžiulės talpos bateriją ir itin ploną korpusą

Kinijos kompanijos „iQOO“ atstovai patvirtino, jog naujasis „iQOO 13“ išmanusis telefonas bus pristatytas spalio 30 dieną. Jau anksčiau buvo skelbiama ir apie tarptautinį debiutą, kuris yra numatytas gruodžio 5 dieną.

Iki oficialaus pristatymo Kinijoje likus vos keletui dienų – aiškėja ir daugiau naujojo „iQOO 13“ specifikacijų. Kompanijos atstovai patvirtino, jog naujasis jų flagmanas bus vos 7,99 m storio, o po galiniu dangteliu bus paslėpta 6 150 mAh talpos baterija.

Skelbiama, kad tokių rezultatų pavyko pasiekti naudojant pažangias trečiosios kartos silicio anodų medžiagas, todėl akumuliatoriaus talpa padidėjo 23 proc., palyginti su pirmtaku. Telefone taip pat naudojama pažangiausia pusiau kieto žemos temperatūros akumuliatoriaus technologija, užtikrinanti išskirtinį baterijos veikimo laiką net itin šaltoje aplinkoje.

Siekiant optimizuoti energijos suvartojimą atliekant sudėtingas užduotis, tokias kaip didelės raiškos vaizdo įrašų atkūrimas ir navigacija, „iQOO 13“ naudojama naujoviška didelio efektyvumo spartinančiosios atmintinės architektūra. Ši architektūra iš esmės pakeičia procesoriaus vidinį veikimą, todėl žymiai optimizuojamas energijos suvartojimas ir pailginamas akumuliatoriaus veikimo laikas.

„iQOO“ patvirtino ir tai, jog šis flagmanas turės 6,82 colių įstrižainės 8T LTPO ekraną su 2K raiška ir plokščiomis kraštinėmis. Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Elite“ mikroschemų rinkiniu ir turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) ir 1 TB vidinės atminties.

„iQOO 13“ bus prieinamas keturių skirtingų spalvų – tai juodos, žalios, sidabrinės ir baltos su „BMW M“ ženklinimu. Vienas dizaino elementas, kurį pastebės daugelis – didžiuliame kamerų stačiakampį juosianti juostelė, kuri švies gavus naujus pranešimus telefone.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas