Kinai ir vėl drebina išmaniųjų telefonų rinką: už nedidelę kainą pasiūlys itin kompaktišką telefoną su įspūdingomis atsparumo savybėmis

Lukas Snarskis

2023-07-19, 10:30 (atnaujinta 2023-07-20, 00:50)

0 komentarų

Kinijos rinkoje galima rasti gausybę mažesnių išmaniųjų telefonų gamintojų, kurie kartais turi pasiūlyti išties įdomių įrenginių. Tarp tokių kompanijų galima būtų paminėti ir „Blackview“, kuri kai kuriems gali būti ir girdėta.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinai ir vėl drebina išmaniųjų telefonų rinką: už nedidelę kainą pasiūlys itin kompaktišką telefoną su įspūdingomis atsparumo savybėmis

Pastarųjų metų tendencijos patinka ne visiems – išmaniųjų telefonų ekranai tampa vis didesni ir didesni, o rinkoje vis mažiau įrenginių, kurie būtų kompaktiško dydžio. Kinijos bendrovė „Blackview“ pristatė naują produktą, kuris skirtas būtent tiems, kurie ieško kompaktiško dydžio įrenginio. Negana to, jis dar ir itin patvarus.

Naujasis „Blackview N6000“ aprūpintas 4,3 colių įstrižainės ekranu, o viršutinėje dalyje – vandens lašo formos išpjova. Gamintojo teigimu, čia naudojama Quad HD+ raiškos panelė, o ekranas dengia 83 proc. priekinės įrenginio dalies. Maksimalus ryškumas čia siekia 450 nitų, o ekrano taškų tankis – 306 PPI.

Žinoma, naujasis „Blackview N6000“ turėtų būti atsparus įvairiausiems aplinkos veiksniams, tokiems kaip karščiui ar didžiuliam šalčiui, smūgiams ir pan. Tai patvirtina ir šio modelio turimi „MIL-STD-810G“ bei IP68/IP69K sertifikatai. Verta paminėti ir tai, jog priekinė įrenginio dalis padengta „Corning Gorilla Glass 5“ apsauginiu stiklu.

Išmanusis telefonas veiks su „MediaTek Helio G99“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. „Blackview“ pasirūpino ir tuo, jog pirkėjai galėtų virtualiu būdu praplėsti operatyviosios atminties talpą dar 8 GB, o pasitelkus atminties kortelę bus galima padidinti ir vidinę talpyklą. „N6000“ modelio veikimą palaikys 3 380 mAh talpos baterija.

„Blackview N6000“ nugarėlėje turės 48 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o priekinėje įrenginio dalyje – 16 MP asmenukių kamera. Skelbiama, kad pirkėjus išmanusis telefonas pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „DokeOS 3.1“ vartotojo sąsaja.

Verta paminėti, jog šis išmanusis telefonas turės NFC palaikymą, o taip pat ir režimą, kuris leis telefonu naudotis su pirštinėmis. Puikų navigacijos veikimą užtikrins speciali „keturi viename“ navigacijos sistema.

Šiuo metu naujasis „Blackview N6000“ parduodamas už 282,04 eurus, tačiau nuo liepos 24 iki liepos 28 dienos vyks pasaulinė premjera. Jos metu, pirmieji du šimtai pirkėjų, galės įsigyti šį išmanųjį telefoną už ženkliai žemesnę kainą. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas