Kinai sudrebino išmaniųjų telefonų rinką: pristatytas neįtikėtinai pigus flagmanas, kuris pasiūlys sunkiai suvokiamas įkrovimo galimybes, tačiau tai dar ne viskas

Lukas Snarskis

2023-02-09, 13:43

0 komentarų

Kinijos kompanija „Realme“, kuri priklauso „Oppo“ bendrovei, į išmaniųjų telefonų rinką įsiveržė lyg viesulas. Vos per keletą metų šis gamintojas įsitvirtino rinkoje ir dabar yra puikiai žinomas daugeliui. Jeigu šio gamintojo dar kas nors ir nežinojo – tai dabar tikrai žinos visi.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinai sudrebino išmaniųjų telefonų rinką: pristatytas neįtikėtinai pigus flagmanas, kuris pasiūlys sunkiai suvokiamas įkrovimo galimybes, tačiau tai dar ne viskas

Kaip ir buvo tikėtasi, „Realme“ šiandien pristatė „Realme GT Neo 5“ išmanųjį telefoną, kuris turės dvi skirtingas versijas, o taip pat išsiskirs ir panaudotais dizaino sprendimais. Žinoma, karščiausia naujiena – net 240W greitasis įkrovimas, ko dar nėra pasiūlęs joks kitas telefonų gamintojas.

„Realme GT Neo 5“ variantas su 240W greituoju įkrovimu turės 4600 mAh talpos baterija, o įkrovimas iki 20 proc. truks vos 80 sekundžių. Gamintojo teigimu, pilnai įkrauti šį išmanųjį telefoną pakaks kiek mažiau nei 10 minučių, o jeigu jums reikia tik 50 proc. baterijos – tai truks vos 4 minutes. „Realme“ pažymi ir tai, jog 30 sekundžių įkrovimo pakaks net dviem valandoms pokalbių.

Antroji „GT Neo 5“ modelio versija turės lėtesnį įkrovimą, tačiau tikrai ne ką prastesnį. Šis modelis bus aprūpintas 150W greituoju krovimu, o baterijos talpa sieks 5000 mAh. Ir tai bus vienintelis skirtumas tarp šių dviejų modelių, kas reiškia, jog likusios savybės bus identiškos.

Išmanusis telefonas turės 6,74 colių įstrižainės AMOLED ekraną su 144 Hz atsinaujinimo dažniu. 10 bitų panelė pasižymės 2772 x 1240 raiška, o taip pat ir 100 proc. DCI-P3 spalvų gamos padengimu. Viršutinėje ekrano dalyje rasime ir nedidelį apskritimą, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Naujasis „Realme GT Neo 5“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi. Skelbiama, jog 240W įkrovimu pasižymintis modelis turės 16 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB arba 1 TB vidinės atminties. Lėtesniu krovimu aprūpintas variantas pasiūlys 8 GB, 12 GB arba 16 GB operatyviosios bei 256 GB vidinės atminties.

Išmaniojo telefono nugarėlėje – 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera su optiniu vaizdo stabilizavimu. „GT Neo 5“ taip pat turės 8 MP plataus kampo kamerą bei 2 MP makro objektyvą. Įdomu ir tai, jog „Realme“ į šio flagmano nugarėlę įmontavo ir RGB LED stačiakampį, kuris veiks kaip informacinis įrankis, sužinoti apie naujus pranešimus. Teigiama, kad jo spalvas galima koreguoti pagal programėles, o baterijai nukritus iki 20 proc. – pasirodys raudona šviesa.

„Realme GT Neo 5“ taip pat pasiūlys NFC palaikymą, o pirkėjus šis išmanusis pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „Realme UI 4.0“ vartotojo sąsaja. Įrenginys bus siūlomas baltos, juodos arba violetinės spalvų. 240W greituoju įkrovimu aprūpintas modelis kainuos nuo 440 eurų, o lėtesniu įkrovimu pasižymintis variantas – nuo 345 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas