Liepos mėnesį sulauksime dar dviejų sulenkiamų telefonų debiuto: naujausius savo flagmanus ketina pristatyti „Xiaomi“ ir „Honor“

Lukas Snarskis

2024-06-06, 12:00

0 komentarų

Pirmieji sulenkiami išmanieji telefonai pasirodė dar ne taip ir neseniai, o šiai dienai kone kiekvienas gamintojas yra pristatęs bent po vieną tokį įrenginį. Žinoma, neabejotinas šios rinkos lyderis yra „Samsung“. Tačiau Pietų Korėjos milžinė tikisi jau netrukus sulaukti ir dar didesnės konkurencijos.

Užsiregistruokite „Temu“ ir gaukite 30% nuolaidą pirmam užsakymui ir specialius kuponus – spauskite čia.
Liepos mėnesį sulauksime dar dviejų sulenkiamų telefonų debiuto: naujausius savo flagmanus ketina pristatyti „Xiaomi“ ir „Honor“

Jau dabar vyksta įtempta kova dėl pirkėjų simpatijų, o šioje rinkoje galima rasti gausybę sulenkiamų išmaniųjų telefonų. Netrukus rinkoje išvysime ir dar du naujus modelius – tai „Xiaomi Mix Fold 4“, o taip pat ir „Honor Magic V3“. Abu šie flagmanai turėtų debiutuoti jau liepos mėnesį.

Remiantis naujausia informacija, naujasis „Xiaomi Mix Fold 4“ modelis turėtų sulaukti reikšmingų patobulinimų, o vienas pagrindinių jų – atnaujintas sulenkimo mechanizmas. Išmanusis telefonas turėtų būti ne tik patvaresnis, tačiau ir gerokai lengvesnis nei jo pirmtakas ir svers maždaug 220 - 240 gramų.

„Xiaomi Mix Fold 4“ turėtų veikti su 5 000 mAh talpos baterija, o nugarėlėje rasime net keturias kameras, įskaitant ir 10 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą periskopinį teleobjektyvą su 5x optinio priartinimo galimybe. Šis flagmanas taip pat turės 50 MP pagrindinę kamerą, 60 MP teleobjektyvą su 2x priartinimo galimybe bei 12 MP plataus kampo objektyvą.

Anksčiau buvo skelbiama, jog šis išmanusis turėtų pasiekti ir Europos rinką, tačiau „Xiaomi“, panašu, tokių planų atsisako. Kinijos technologijų milžinė veikiausiai jį pristatys tik Kinijos rinkai, nors praėjusių metų pabaigoje buvo pranešama priešingai.

Tačiau yra ir gerų naujienų. Aiškėja, jog „Xiaomi“ jau kuris laikas ruošia atlenkiamą „Mix Flip“ variantą, kuris būtų tiesioginis „Samsung Galaxy Flip“ serijos įrenginių konkurentas. Būtent toks modelis turėtų pasiekti Europos rinką.

Kalbant apie „Honor Magic V3“, informacijos apie šį išmanųjį telefoną nėra daug. Neoficialiais duomenimis, šis modelis veikiausiai turės dar talpesnę bateriją nei „Xiaomi“ produktas, tačiau tikslūs skaičiai nėra pateikiami.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas