Lietuviai galės išbandyti naująjį „Nubia“ flagmaną: į Europą atkeliauja „Red Magic 6R“

Lukas Snarskis

2021-06-08, 15:05 (atnaujinta 2021-06-09, 12:38)

0 komentarų
Lietuviai galės išbandyti naująjį „Nubia“ flagmaną: į Europą atkeliauja „Red Magic 6R“

Gegužės mėnesio pabaigoje Kinijos kompanija „Nubia“ pristatė naująją „Red Magic 6R“ išmanųjį telefoną, kuris buvo pademonstruotas vietinėje rinkoje. Prieš savaitę šio flagmano pardavimai prasidėjo Kinijoje, o dabar paaiškėjo, kad šios naujienos sulauks ir europiečiai.

Žaidimų gerbėjams skirtas „Red Magic 6R“ į Europą, o taip pat ir kitus regionus, atkeliaus jau nuo birželio 24 dienos. Gamintojas oficialiai paskelbė ne tik visas šalis, kuriose bus galiam įsigyti šį flagmaną, tačiau ir jo kainas. Lietuviams šis išmanusis telefonas kainuos 499 eurus, o už tai gausime modelį su 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Dar neteko girdėti apie šį flagmaną? Siūlome tuomet skaityti toliau.

Naujasis „Nubia RedMagic 6R“ pasižymi 6,67 colio įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška bei 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Verta paminėti, jog ekranas taip pat palaiko DCI-P3, 10 bitų spalvas, o savyje turi ir integruotą pirštų antspaudų jutiklį. Žvelgiant į išmaniojo nuotraukas, nesunku pastebėti ir nedidelį asmenukių kameros apskritimą viršutinėje ekrano dalyje. Čia gamintojas įmontavo 16 MP raiškos objektyvą.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 888“ procesoriumi, o pirkėjai galės pasirinkti iš keletos skirtingų atminties konfigūracijų. Pigiausias modelis turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, o taip pat rasime ir 12 GB + 256 GB variantą. „Nubia RedMagic 6R“ taip pat turi 4200 mAh talpos bateriją su 55W greituoju įkrovimu. Gamintojas šį flagmaną aprūpino ir 3D aušinimo sistema, kuri saugos telefoną nuo perkaitimo ilgų žaidimų sesijų metu.

„Nubia RedMagic 6R“ nugarėlėje rasime keturias kameras, o pagrindinė jų pasižymės 64 MP raiškos vaizdo jutikliu su Full HD vaizdo filmavimo galimybe. Greta jos rasime 8 MP plataus kampo sensorių, o taip pat ir 5 MP makro bei 2 MP gylio jutiklius. Kompanijos atstovai pažymi, jog „RedMagic 6R“ turi ir tokias galimybes kaip naktinis, portretų režimas ar sulėtinto vaizdo filmavimas.

Pranešama, kad išmanusis telefonas veiks su „Android 11“ operacinės sistemos versija bei „RedMagic OS 4.0“ vartotojo sąsaja. Pirkėjai šią „Nubia“ naujieną galės įsigyti trijų skirtingų spalvų – juodos, sidabrinės arba baltos. Kaip jau minėjome, lietuviams šis flagmanas bus prieinamas nuo birželio 24 dienos, o jį įsigyti bus galima oficialioje gamintoje parduotuvėje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas