Manėte, išsisuksite nuo susitikimo? „Teams“ netrukus darbdaviui leis patikrinti jūsų lankomumą

Leonardas Sindaravičius

2021-03-16, 12:20 (atnaujinta 2021-04-27, 00:45)

0 komentarų
Manėte, išsisuksite nuo susitikimo? „Teams“ netrukus darbdaviui leis patikrinti jūsų lankomumą

Priklausomai nuo vaizdo konferencijos pobūdžio, kartais svarbu žinoti kas dalyvavo susitikime, o kas nusprendė jį praleisti. Vienoje populiariausių tam skirtų programų, „Microsoft Teams“, sekti konferencijų lankomumą nėra taip paprasta kaip turėtų būti. Netrukus tai pasikeis - technologijų milžinė ruošia funkciją, leisiančią atsisiųsti dalyvavimo ataskaitą pasibaigus konferencijai. Pasak tinklaraščio „MSPowerUser“, tai labai paklausi savybė, už kurią „UserVoice“ platformoje balsavo daugiau nei 20 tūkstančių naudotojų.

Iki šio naujinio pasirodymo vienintelis būdas gauti lankomumo ataskaitą buvo ją parsisiunčiant prieš pasibaigiant susitikimui. Toks funkcionalumo ribojimas trukdė sekti dalyvavimą paskaitose, konferencijose bei nuotoliniuose susitikimuose, tačiau netrukus tai nebeturėtų būti problema.

„UserVoice“ įraše skelbta:

„Peržiūrėkite arba parsisiųskite sąrašą susitikime dalyvavusių žmonių. Šiuo metu nėra galimybės peržiūrėti kas dalyvavo susitikime jam pasibaigus - organizatoriams reikalinga matyti kas dalyvavo, įskaitant įėjimo bei išėjimo laikus, bendrą dalyvavimo trukmę ir panašius duomenis.“

„Teams“ programinės įrangos inžinierius atsakė:

„Dėkojame už nuolatinį atgalinį ryšį! Šiuo metu testuojame galimybę atsisiųsti lankomumo statistiką po susitikimo pabaigos. Ši savybė papildys programą kelių savaičių bėgyje.“

Tas pats inžinierius pasidalino nuoroda į „Microsoft 365 Roadmap“ puslapį, kuriame galima matyti vystymo progresą. Pasak programuotojo ir jo pasidalintos interneto svetainės, naujinys pasieks naudotojus dar šį mėnesį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas