„Motorola“ pristatė dar vieną nebrangų telefoną: atnaujintas kelių metų senumo modelis, tačiau už gerokai žemesnę kainą

Lukas Snarskis

2023-05-06, 11:59

0 komentarų

Ketvirtadienį įvyko „Motorola“ spaudos konferencija, kurios metu debiutavo naujasis „Edge 40“ išmanusis telefonas, apie kurį plačiau skaityti galite paspaudę čia. Tačiau tai nebuvo vienintelė to vakaro naujiena.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Motorola“ pristatė dar vieną nebrangų telefoną: atnaujintas kelių metų senumo modelis, tačiau už gerokai žemesnę kainą

„Motorola“ vadovai pademonstravo nemažai naujų produktų, o tarp jų – ir „Moto G 5G (2023)“ išmanusis telefonas. Prieš keletą metų išleisto modelio atnaujinimas pasiūlys ne tik dėmesio vertas specifikacijas, tačiau ir gerokai žemesnę kainą nei jo pirmtakas.

Naujasis „Moto G 5G (2023)“ aprūpintas 6,5 colių įstrižainės LCD ekranu su HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Pastaroji palaiko ir filmavo su Full HD raiška bei 30 kadrų per sekundę galimybe.

Išmaniojo telefono veikimu rūpinsis „Qualcomm Snapdragon 480+“ procesorius su 5G ryšio technologijos palaikymu. „Moto G 5G (2023)“ taip pat turi 4 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties, kurią galima praplėsti atminties kortele iki 1 TB. Įrenginys pirkėjus pasieks su jau įdiegta „Android 13“ operacinės sistemos versija.

„Moto G 5G (2023)“ nugarėlėje rasime ir dvi kameras, o pagrindinė jų aprūpinta 48 MP raiškos vaizdo jutikliu su f/1.7 diafragma. Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime ir gylio sensorių. Po galiniu dangteliu – 5 000 mAh talpos baterija su 15W įkrovimo galimybe.

Naujasis „Motorola“ įrenginys taip pat aprūpintas stereo garsiakalbiais su „Dolby Atmos“ palaikymu. Pirkėjams šis išmanusis telefonas bus siūlomas pilkos bei mėlynos spalvų, o jo kaina sieks maždaug 225 eurus. Tiesa, bent jau kol kas jis bus prieinamas tik JAV rinkoje, o informacijos apie pasirodymą kituose regionuose – kol kas nėra.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas