Naudojamas net ir po septynerių metų: „OnePlus“ pasidalino įdomia statistika apie pirmąjį flagmaną

Lukas Snarskis

2021-06-22, 14:30 (atnaujinta 2022-12-03, 19:12)

4 komentarai (-ų)
Naudojamas net ir po septynerių metų: „OnePlus“ pasidalino įdomia statistika apie pirmąjį flagmaną

Kinijos kompanija „OnePlus“ pastaruoju metu sulaukia nemažai dėmesio, o didžioji dalis jo – dėl susijungimo su „Oppo“, siekiant sumažinti gamybos kaštus. Tačiau šiandien internete pasirodė kiek kitokia istorija, kurią galimai įtakojo „Xiaomi“.

Prieš keletą dienų rašėme, jog pastarosios bendrovės flagmanas „Mi 6“, kuris buvo išleistas prieš keturis metus, vis dar yra naudojamas keletos milijonų vartotojų. Panašiomis naujienomis pasidalino ir „OnePlus“ vadovas Carlas Pei. Tik pastarojo paminėtas įrenginys yra gerokai senesnis nei „Xiaomi Mi 6“.

Socialiniame tinkle „Weibo“, vienas iš vartotojų, pasidalino vaizdo įrašu, kuriame mini, jog vis dar naudoja „OnePlus 5“, kuris buvo išleistas prieš ketverius metus. Telefono savininko teigimu, naudojimosi patirtis vis dar yra pakankami sklandi. Į šį įrašą netrukus sureagavo ir „OnePlus“ vadovas. P.Lau atsakydamas į šį įrašą, atskleidė, jog pirmuoju „OnePlus“ telefonu iki šiol naudojasi maždaug 300 žmonių.

„OnePlus One“ buvo pristatytas dar 2014 metais ir būtent šis išmanusis telefonas pradėjo „flagmanų žudikų“ madą, kuri populiari iki šių dienų. Reikėtų prisiminti ir tai, jog pirmuosius šios Kinijos bendrovės telefonus buvo galima įsigyti tik gavus specialų pakvietimą, o jų kiekis buvo itin ribotas. Kaip bebūtų, faktas, jog praėjusius septyniems metams po išleidimo, „OnePlus One“ vis dar yra naudojamas kai kurių vartotojų, atrodo, išties įspūdingai.

Tiesa, reikėtų nepamiršti ir to, jog „OnePlus“ vadovas kalbėjo tik apie tuos įrenginius, kuriuos pats gamintojas gali matyti kaip aktyvius. Tai reiškia, jog „OnePlus One“ naudotojų gali būti ir gerokai daugiau, ypatingai, atsižvelgiant į faktą, kad tuomet kai buvo pristatytas šis modelis, buvo itin populiaru naudoti ne gamintojo siūlomą programinę įrangą. O ar tarp mūsų skaitytojų yra tokių, kurie vis dar naudoja šį ar kurį nors kitą seną „OnePlus“ telefoną?

4 komentarų

MaxFax

Rašau dabar iš oneplus 5t, pirktu 2018 gegužės mėn. Pakeičiau tik aklumą, neketinu keisti, kol pats telefonas apie tai nepasakys. Bandysiu sumušt rekordą.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas