Naująją „Huawei“ platformą jau gali išbandyti 65 telefonų savininkai, pasitikrinkite ir jūs

Lukas Snarskis

2021-08-06, 12:35 (atnaujinta 2022-11-29, 01:57)

0 komentarų
Naująją „Huawei“ platformą jau gali išbandyti 65 telefonų savininkai, pasitikrinkite ir jūs

Maždaug prieš du mėnesius „Huawei” oficialiai išleido daug kartų anonsuotą ir ilgai lauktą antrąją savo kurtos „HarmonyOS” operacinės sistemos versiją, kuri bus tiesioginis „Android” konkurentas. Per debiuto renginį bendrovė savo gerbėjus pradžiugino daugybe puikių žinių - „HarmonyOS” veiks praktiškai visuose iki šiol naudojamuose „Huawei” išmaniuosiuose bei pasiūlys daug naujų funkcijų.

Oficialioje „HarmonyOS“ paskyroje ką tik paskelbta, kad net 65 „Huawei“ ir „Honor“ išmanieji įrenginiai jau turi galimybę būti atnaujinti su naujausia operacine sistema. Stabili platformos yra prieinama išplėstiniam telefonų ir planšetinių kompiuterių sąrašui.

„Huawei“ visai neseniai pažadėjo, kad suteiks galimybę daugiau nei 100 įrenginių pereiti nuo esamos „Android“ operacinės sistemos prie visiškai naujos „HarmonyOS 2.0“. Išties malonu matyti, kad jau beveik du trečdaliai dabar yra pasirengę priimti stabilią naujos operacinės sistemos versiją. Verta paminėti ir tai, kad sąraše yra tokie telefonai kaip „Honor 20“ ir „Honor View 20“, parduodami su „Google Mobile Services“ užsienio rinkose.

Tikimės, kad tinkamų įrenginių sąrašas jau per pirmąjį 2022 metų ketvirtį tik dar labiau išsiplės su senesniais „Mate 10“, „Mate 9“, „P20“ ir „P10“ serijos telefonais. Žinoma, greičiausiai, kad iki tol turėsime daugiau informacijos apie tai, ko tikėtis pasaulinėje arenoje ir kada pasauliniai įrenginiai, kuriuose veikia EMUI, pereis prie „Huawei“ OS.

Be to, „Huawei” iki metų pabaigos planuoja, kad prieigą prie „HarmonyOS” vienokiu ar kitokiu būdu gaus net 200 milijonų vartotojų. Spėjama, kad tokį įspūdingą skaičių jai padės pasiekti kiti Kinijos gamintojai, susivilioję ja pakeisti „Android”. Tarp jų galima paminėti „Meizu”, „Xiaomi” ir „Oppo”, kurie šią operacinę sistemą jau įtemptai testuoja.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas