Naujasis „Xiaomi“ flagmanas pasiūlys išskirtines galimybes: „Xiaomi 13 Ultra“ debiutuos su specialiu priedu, sužinokite kam jis skirtas

Arnas Balčiūnas

2023-04-15, 11:08 (atnaujinta 2023-04-15, 11:16)

0 komentarų

Technologijų kompanija „Xiaomi“ dar vasario pabaigoje pademonstravo „Xiaomi 13“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie jau kuris laikas prieinami ir lietuviams. Tačiau karščiausia metų naujiena – dar nepristatyta.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Naujasis „Xiaomi“ flagmanas pasiūlys išskirtines galimybes: „Xiaomi 13 Ultra“ debiutuos su specialiu priedu, sužinokite kam jis skirtas

„Xiaomi“ jau paskelbė, jog naujasis „Xiaomi 13 Ultra“ debiutuos balandžio 18 dieną, tačiau iki šiol labai sėkmingai slėpė šio išmaniojo telefono galimybes. Kaip bebūtų, visai neseniai paaiškėjo ne tik šio įrenginio kamerų savybės, bet ir buvo paskelbta nuotrauka, kuri atskleidžia, jog „Xiaomi“ paruošė specialų priedą.

Kartu su naujuoju „Xiaomi 13 Ultra“ išmaniuoju telefonu bus pristatytas ir specialus priedas, kuris bus žinomas kaip „67 mm filter adapter“. „Xiaomi“ paskelbtoje nuotraukoje naujasis aksesuaras yra vaizduojamas su paslaptingais šešėliais, tačiau padidinus nuotraukos ryškumą – akivaizdu, kad „Xiaomi 13 Ultra“ flagmanui skirtas priedas bus kaip įrenginio dėklas, kuris suteiks papildomų galimybių fotografuojant.

Tikėtina, kad šis priedas suteiks išmaniojo telefono kameromis „E67 Leica 67 UVa II“ filtrą, o šis sprendimas turėtų būti panašus į tai, ką kiek anksčiau siūlė „Sony“ savo „Xperia Pro“ serijos įrenginiams. Kol kas nėra aišku ar „Xiaomi“ ketina pasiūlyti ir specialią programėlę, kuri suteiktų papildomų galimybių išnaudoti šį naująjį aksesuarą ir jeigu taip įvyks – kokios naujos funkcijos atsirastų.

Priminsime, jog „Xiaomi“ vadovai patvirtino, jog netrukus debiutuosiantis „Xiaomi 13 Ultra“ turės tą patį pagrindinį objektyvą kaip ir praėjusiais metais debiutavęs „12S Ultra“ modelis. Tai reiškia, kad čia bus naudojamas 50 MP raiškos „Sony IMX989“ sensorius.

Kitos trys „Xiaomi“ flagmano kameros bus aprūpintos 50 MP raiškos „Sony IMX858“ vaizdo jutikliais, o išplatintas pranešimas atskleidžia, kad jie pasiūlys pažangias triukšmo mažinimo galimybes bei patobulintą HDR. Verta pastebėti, jog tokį sensorių naudojo ir „Honor Magic 5 Pro“ išmanusis.

Skelbiama, jog „Xiaomi 13 Ultra“ nugarėlėje esantys „Sony IMX858“ sensoriai bus naudojami plataus kampo kamerai, o taip pat ir dviem teleobjektyvams, kurie pasiūlys 3x ir 5x optinio priartinimo galimybę. Akivaizdu, kad gamintojas gerokai patobulins šios flagmanų serijos kamerų galimybes, o taip pat suteiks ir lankstumo vartotojams.

Kaip jau minėjome, oficialus „Xiaomi 13 Ultra“ išmaniojo telefono pristatymas įvyks jau balandžio 18 dieną, o renginio pradžia – 14:00 val. Lietuvos laiku. Visą naujausią informaciją rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas