Naujieji „iPhone“ gali būti brangesni nei anksčiau: tai nulems vienas paprastas gamintojo sprendimas

Lukas Snarskis

2021-09-13, 16:10 (atnaujinta 2022-11-29, 01:02)

0 komentarų
Naujieji „iPhone“ gali būti brangesni nei anksčiau: tai nulems vienas paprastas gamintojo sprendimas

Rugsėjo mėnesis turėtų būti itin įdomus tiems, kurie seka technologijų, o ypatingai išmaniųjų telefonų rinkos naujienas. Jau rytoj, antradienį, įvyks didžiausias „Apple“ metų pristatymas, kurio metu išvysime naujuosius „iPhone 13“ serijos išmaniuosius telefonus, o taip pat ir keletą kitų produktų.

Iki renginio pradžios likus tik kiek daugiau nei parai, internete pasirodė nauja informacija apie „iPhone 13“ serijos produktus. Remiantis „9to5Mac“ pranešimu, „Apple“ šiemet ketina atsisakyti 64 GB vidinės talpos varianto, o vietoj to pridės 512 GB opciją tiems, kurie ketina įsigyti „iPhone 13“ arba „iPhone 13 mini“ modelius. Įdomu ir tai, kad tai gali reikšti, jog pigiausias modelis kainuos kiek brangiau nei įprastai, o tai nulems būtent 64 GB atmintinės varianto atsisakymas.

Šiokių tokių pasikeitimų sulauks ir „iPhone 13 Pro“ ir „13 Pro Max“ modeliai, kurie įgaus naują opciją – modelius su 1 TB vidine atmintine. Kalbos apie tokį variantą internete sklandė jau ir anksčiau, tačiau tuomet dar nebuvo aišku kurie modeliai gaus tokią opciją.

Priminsime, kad šiemet, kaip ir praėjusiais metais, tikimasi išvysti keturis naujus modelius – tai „iPhone 13 mini“, standartinį „13“, „13 Pro“ ir, žinoma „iPhone 13 Pro Max“. Kalbant apie „iPhone 13” serijos naujoves, šaltiniai praneša, jog pirmą kartą nuo 2017 metų „Apple” sumažins „FaceID” jutiklius talpinančios ekrano išpjovos dydį, siekdama padidinti ekrano ir korpuso santykį bei pagerinti estetinį vaizdą. Tiesa, ekrano įstrižainės neturėtų pasikeisti, lyginant su dabartiniais modeliais.

Kitas svarbus patobulinimas - naujasis „A15 Bionic” procesorius, kuris bus pagamintas pagal antros kartos „TSMC” 5nm technologiją, todėl bus taupesnis ir garantuos dar geresnį 5G ryšio veikimą. Tačiau vartotojams labiausiai patiksianti naujovė neabejotinai bus smarkiai padidintos baterijos. Štai „iPhone 13 Pro Max” gaus net 700mAh už pirmtaką didesnį 4352mAh akumuliatorių, kuris praktiškai prilygs konkurentams iš „Android” stovyklos. Tuo metu „iPhone 13” ir „iPhone 13 Pro” vis dar bus aprūpinti daug kuklesnėmis 3095mAh, o „iPhone 13 mini” - vos 2406 mAh baterijomis.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas