Naujųjų „Samsung“ flagmanų belaukiant: aiškėja kokių spalvų modeliai bus pasiūlyti pirkėjams

Lukas Snarskis

2020-10-25, 12:55 (atnaujinta 2021-04-27, 00:40)

1 komentaras
Naujųjų „Samsung“ flagmanų belaukiant: aiškėja kokių spalvų modeliai bus pasiūlyti pirkėjams

Daugelis išmaniųjų telefonų gamintojų jau pristatė savo aukščiausios klasės įrenginius, o paskutinieji savo pasirodymą surengė „Huawei“. Tačiau būtent pastarojo gamintojo komplikuota situacija, verčia skubėti kitas kompanijas, o naujausi gandai sufleruoja, kad Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ savo naujuosius flagmanus gali pristatyti anksčiau nei įprasta.

Internete jau kuris laikas sklido kalbos apie „Samsung“ kuriamų flagmanų galimybes, o taip pat ir galimą ankstesnį nei įprasta pristatymą. Negana to, jau turime ir pirmuosius „Galaxy S21“ ir „Galaxy S21 Ultra“ modelių maketus, kurie atskleidžia esminius dizaino pasikeitimus, o dabar paaiškėjo ir kokiomis spalvomis pasižymės naujieji „Samsung“ telefonai.

Kaip jau tapo įprasta, kitąmet pasirodančią „Galaxy S21“ seriją turėtų sudaryti trys išmanieji telefonai – „Galaxy S21“, „Galaxy S21+“ ir „Galaxy S21 Ultra“. Dabar aiškėja, kad „Samsung Galaxy S21“ pirkėjams bus prieinamas pilkos, violetinės, rožinės ir baltos spalvų. Remiantis naujausia informacija, būtent šis modelis turės daugiausiai spalvinių variantų.

Pranešama, kad „Galaxy S21+“ bus prieinamas juodos arba sidabrinės spalvos, o „Samsung Galaxy S21 Ultra“ turėtų būti parduodamas juodos, sidabrinės ir violetinės spalvų. Kartu su šia informacija, aiškėja, kad „Samsung“ savo naujus flagmanus ketina gaminti Brazilijoje, Indonezijoje, Korėjoje ir Vietname. Įdomu tai, jog bendrovė vis dar nenaudoja savo milžiniškos gamyklos Indijoje tam, kad gamintų aukščiausios klasės produktus.

Kol kas daug informacijos apie „Samsung Galaxy S21“ serijos telefonų specifikacijas nėra žinoma. Tikėtina, kad „Galaxy S21“ turės plokščią ekraną, be jokių užlenktų kraštinių, o viršutinėje dalyje – nedidelis apskritimas, kur turėtų būti įmontuota asmenukių kamera. Tai gali reikšti ir tai, kad šiame modelyje neišvysime po ekranu įmontuotos kameros, kas buvo anonsuota kiek anksčiau. Manoma, kad šis įrenginys turės 6,2 colių įstrižainės ekraną.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas