Neįtikėtinas „Xiaomi“ telefonų populiarumas: MIUI platforma pasiekė įspūdingą aktyvių vartotojų ribą

Kinijos milžinė „Xiaomi“ šiuo metu rikiuojasi trečioje populiariausių išmaniųjų telefonų gamintojų sąrašo vietoje. Šios bendrovės įrenginiai didelio dėmesio sulaukia ne tik Kinijoje, bet ir visoje Europoje, o pamilti juos spėjo ir lietuviai. Niekam ne paslaptis, jog šios bendrovės produktuose veikia ir MIUI vartotojo sąsaja.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Neįtikėtinas „Xiaomi“ telefonų populiarumas: MIUI platforma pasiekė įspūdingą aktyvių vartotojų ribą

„Xiaomi“ dar 2010 metai pristatė pirmąją MIUI versiją, kuri buvo sukurta „Android“ operacinės sistemos pagrindu. Dabar paaiškėjo ir tai, jog gruodžio mėnesį šią vartotojo sąsają naudojančių vartotojų skaičius pasiekė 564 mln. ribą. Tai tik dar kartą įrodo šios Kinijos milžinės populiarumą, o skaičiais „Xiaomi“ atstovai pasidalino prieš kelias dienas įvykusios spaudos konferencijos metu.

Verta prisiminti, jog dar 2015 metais, MIUI vartotojų skaičius siekė maždaug 100 mln., o po trijų metų pasiekė ir 200 mln. ribų. Dar po metų šis skaičius išaugo iki 300 mln., o 2020 metų pradžioje jų buvo jau 400 mln. „Xiaomi“ atstovai dar pernai pranešė apie pasiektą 500 mln. aktyvių vartotojų ribą. Ir nors šiemet augimas jau ne toks didelis, tačiau 564 mln. aktyvių vartotojų – išties didelis pasiekimas.

Dar praėjusį sekmadienį, Kaip ir buvo tikėtasi, „Xiaomi“ atstovai pristatė ir naująją „MIUI 14“ vartotojo sąsajos versiją. Naujoji versija pasiūlys ne tik „Android 13“ operacinės sistemos versiją, bet ir nemažai naujienų. Plačiau apie naująją MIUI vartotojo sąsają galite skaityti čia, o kartu su šiais pasikeitimais – paskelbti ir pirmieji telefonai, kurie jau netrukus galės išbandyti šį atnaujinimą.

Jau aišku tai, jog naujieji „Xiaomi 13“ serijos išmanieji telefonai bus parduodami su įdiegta „MIUI 14“ vartotojo sąsajos versija, o taip ir „Android 13“. „Xiaomi“ jau kuris laikas testuoja naująją versiją su kitais savo įrenginiais, o dabar aiškėja ir kokie modeliai sulauks šio naujinio. Plačiau apie tai galite skaityti paspaudę čia.

3 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Lukas

Turiu jau 4 telefoną xiaomi, tai tikrai puikus gamintojas ir toliau liksiu prie šito gamintojo

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas