Netrukus debiutuosiantis „Google“ išmanusis telefonas turės išskirtinę galimybę, šios funkcijos daugelis laukė jau ne vienerius metus

Lukas Snarskis

2024-03-12, 17:11 (atnaujinta 2024-03-12, 23:01)

0 komentarų

Dar praėjusiais metais „Google“ pristatė naująjį „Google Pixel 7a“ išmanųjį telefoną. Šis vidutiniokas yra kiek brangesnis nei ankstesnių metų modelis, tačiau pasiūlė naujų galimybių, kurių daugelis laukė jau ne vienerius metus.

„FunWater SUP“ pripučiamos irklentės tik už 141 eurą su nuolaidos kodu NNNDFUYHA1. Spauskite čia, kad įsigyti.
Netrukus debiutuosiantis „Google“ išmanusis telefonas turės išskirtinę galimybę, šios funkcijos daugelis laukė jau ne vienerius metus

JAV technologijų bendrovė jau ruošiasi dar vieno naujo vidutinės klasės išmaniojo telefono pristatymui. Šių metų gegužę turėtų debiutuoti „Pixel 8a“. Apie šio įrenginio kūrimą patvirtino ir „Google“. Negana to, buvo atskleista, kokią išskirtinę funkciją turės ši naujiena.

Dar visai neseniai buvo pasirodę pranešimų, jog „Android“ operacinė sistema gali sulaukti atnaujinimo, kuris leis sužinoti papildomą informaciją apie įrenginyje naudojamą bateriją. Dabar aiškėja, kad tokia galimybė bus išskirtinai prieinama „Pixel 8a“ ir naujesniuose „Google“ išmaniuose.

Informacijos apie bateriją lange, „Google“ įrenginių turėtojai galės matyti kada ji buvo pagaminta, o taip pat ir atliktų įkrovimo ciklų kiekį. Ar tokia funkcija vėliau bus prieinama ir kituose „Android“ išmaniuose – kol kas nėra aišku.

Priminsime, jog neseniai buvo pasirodę pranešimų ir apie naujojo „Google Pixel 8a“ kainą, kas nežada nieko gero tiems, kurie laukia šio įrenginio pasirodymą. „Google Pixel 7a“ variantas, kuris debiutavo praėjusiais metais, po pristatymo kainavo nuo 500 eurų, o naujasis „Pixel 8a“ modelis bus siūlomas nuo 570 eurų.

Remiantis naujausia informacija, išmanusis telefonas turės dvi atmintinių versijas, o pigiausias variantas turės 128 GB. Už 630 eurus bus galima įsigyti 256 GB vidinės atminties turintį modelį.

Šis išmanusis telefonas turėtų debiutuoti gegužės mėnesį ir pirkėjams veikiausiai bus prieinamas keturių skirtingų spalvų – juodos, smėlio, šviesiai mėlynos ir šviesiai žalios spalvų. „Pixel 8a“ turėtų veikti su „Tensor G3“ procesoriumi ir turės 8 GB operatyviosios (RAM) atminties.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas