Netrukus pasirodys lietuvių pamėgto „Samsung“ telefono atnaujinimas: jau aiškios ne tik specifikacijos ir kaina, bet ir dėkliukų dizainas

Arnas Balčiūnas

2023-03-06, 10:37

0 komentarų

Didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas „Samsung“ kasmet pristato gausybę įvairių įrenginių, tačiau kitąmet jų gali būti kiek mažiau nei anksčiau. Bendrovės vadovai nusprendė imtis pertvarkymo „Galaxy A“ linijoje, o dabar aiškėja ir daugiau informacijos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Netrukus pasirodys lietuvių pamėgto „Samsung“ telefono atnaujinimas: jau aiškios ne tik specifikacijos ir kaina, bet ir dėkliukų dizainas

Kaip jau rašėme, „Samsung“ pertvarko „Galaxy A“ serijos liniją, kurioje nebeliks „Galaxy A7x“ serijos įrenginių. Tai reiškia, kad kitąmet bendrovė ketina pristatyti šiuos pigesnius įrenginius – „Galaxy A14“, „A24“, „A34“, o taip pat ir „A54“.

Naujojo „Samsung Galaxy A54“ išmaniojo telefono pristatymas turėtų įvykti jau kovo 15 dieną, o dabar pasirodė ir šiam modeliui skirtų dėkliukų nuotraukos. Nors telefonui skirtas dėklas ir neatrodo labai išskirtinis, tačiau vertėtų atkreipti dėmesį, jog „Samsung“ ketina pasiūlyti keletą skirtingų spalvų, kurios derės su pačio įrenginio spalva.

Remiantis „91mobiles“ informacija, jau netrukus debiutuosiantis „Samsung Galaxy A54“ išmanusis telefonas bus aprūpintas 6,4 colių įstrižainės OLED ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Šio įrenginio veikimu rūpinsis „Exynos 1380“ procesorius su 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 12 MP plataus kampo bei 5 MP makro sensorius. Skelbiama, jog priekinėje įrenginio dalyje bus įmontuota 32 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamerą. „Galaxy A54“ modelio veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija su 25W įkrovimo galimybe.

Verta pastebėti ir tai, jog naujasis „Samsung“ vidutiniokas turėtų būti aprūpintas ir IP67 sertifikatu, kas rodo jo atsparumą vandeniui ir dulkėms. Šis modelis turėtų pasiūlyti ir ausinių lizdą.

Šis išmanusis telefonas bus parduodamas nuo maždaug 530-550 eurų. Už šią kaina bus siūlomas 8 GB ir 128 GB atminties turintis variantas. Norintiems daugiau atminties teks paploti 590-610 eurų. Naujojo modelio kaina taip pat yra gerokai didesnė nei praėjusiais metais išleisto varianto, kuris buvo parduodamas nuo 450 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas