Netrukus sulauksime naujųjų „Huawei Nova 13“ serijos išmaniųjų telefonų: gamintojas atskleidė dizaino ypatumus, spalvinį pasirinkimą ir atmintinių opcijas

Lukas Snarskis

2024-10-17, 17:55

0 komentarų

„Huawei“ per pastarąsias kelias savaites pristatė nemažai naujų produktų, tačiau sustoti neketina. Jau artimiausiu metu turėtų debiutuoti gausybė naujienų, o tarp jų – ir „Nova 13“ serijos išmanieji telefonai.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
Netrukus sulauksime naujųjų „Huawei Nova 13“ serijos išmaniųjų telefonų: gamintojas atskleidė dizaino ypatumus, spalvinį pasirinkimą ir atmintinių opcijas

Kinijos technologijų milžinė dar iki šių metų pabaigos ketina pristatyti nemažai naujų produktų. Dar šio mėnesio pabaigoje turėtumėme sulaukti ir „Nova 13“ serijos išmaniųjų telefonų, kurių debiutas veikiausiai įvyks spalio 22 dieną.

Iki oficialaus debiuto likus mažiau nei savaitei – pasirodė ir oficialios informacijos apie naujuosius įrenginius. Kinijoje jau dabar galima užsisakyti „Nova 13“ ir „Nova 13 Pro“ išmaniuosius telefonus. Tam tereikia sumokėti nedidelį užstatą.

Internetinėje parduotuvėje „Vmall“ pateikiama informacija atskleidžia, jog naujieji „Huawei“ išmanieji telefonai turės labai panašius dizaino sprendimus kaip ir ankstesni šios linijos modeliai. „Nova 13“ serijos įrenginiai turės tris kameras, o pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį.

„Huawei Nova 13“ serijos išmanieji telefonai bus parduodami violetinės, žalios, baltos ir juodos spalvų, o pirkėjai gali rinktis tarp 256 GB ir 512 GB vidinės atminties variantų. Deja, tačiau kiek kainuos šie įrenginiai – neskelbiama.

Priminsime, jog anksčiau buvo skelbiama apie gamintojo planus panaudoti „XMAGE“ prekiniu ženklu pažymėtas kamerų sistemas, kurios naudojamos „Huawei“ kuriamuose aukščiausios klasės įrenginiuose, tokiuose kaip „Pura“ ar „Mate“. Be to, manoma, kad ši serija pasiūlys patobulintą asmenukių fotografiją su dviem priekinėmis kameromis.

Kalbant apie „Nova 13“ serijos ekranus, bazinis modelis veikiausiai turės plokščias kraštines, o likusieji variantai – kiek išlenktas. Visi šios linijos išmanieji telefonai turės 1.5K raiškos paneles, tačiau detalesnė informacija šiuo metu nėra pateikiama.

Tikėtina, kad „Nova 13“ serijoje bus įdiegta „HarmonyOS Next“ operacinė sistema. Deja, tačiau daugiau informacijos šiuo metu nėra pateikiama. Kaip bebūtų, oficialus pristatymas turėtų įvykti jau spalio 22 dieną, o tuomet ir paaiškės, ką naujo pasiūlys šie „Huawei“ įrenginiai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas