„Nokia“ prekinį ženklą valdanti bendrovė ruošiasi naujų produktų pristatymui: MWC 2024 metu atskleisti ateities planai, netrukus išvysime ir Barbės telefoną

Arnas Balčiūnas

2024-02-26, 17:10

0 komentarų

Barselonoje prasidėjo kasmetinė „Mobile World Congress“ technologijų paroda, kurios metu kompanijos pristato naujausius savo produktus. Jau pirmąją dieną buvo galima išvysti gausybę naujienų, o kai kurios bendrovės demonstruoja ir išskirtinius produktus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Nokia“ prekinį ženklą valdanti bendrovė ruošiasi naujų produktų pristatymui: MWC 2024 metu atskleisti ateities planai, netrukus išvysime ir Barbės telefoną

Per pastaruosius metus išmaniųjų telefonų rinkoje debiutavo ne vienas naujas „Nokia“ prekiniu ženklu pažymėtas įrenginys. Tačiau prieš keletą savaičių pasirodė pranešimų, jog „HMD Global“ daugiau nebeketina kurti šiuo prekiniu ženklu pažymėtų įrenginių.

Neilgai trukus tokie gandai buvo paneigti, o dabar HMD atstovai dalyvauja ir Barselonoje prasidėjusioje „Mobile World Congress“ parodoje. Ir nors bendrovė šio renginio metu neketina pristatyti jokių naujų produktų, tačiau pateikė keletą užuominų apie savo ateities planus.

Visų pirma, HMD užmezgė naują partnerystę su „Mattel“. Abi šios kompanijos jau netrukus ketina pristatyti atlenkiamą telefoną, kuris bus papuoštas Barbės tematika. Teigiama, jog toks įrenginys bus pristatytas jau liepos mėnesį.

Deja, tačiau kol kas apie Barbės telefoną nėra skelbiama jokios papildomos informacijos, išskyrus akivaizdų faktą, kad jis bus rožinės spalvos. HMD patikslina, kad čia kalbama apie „retro funkcinį telefoną“, o ne atlenkiamą įrenginį, kuris būtų panašus į „Samsung“ kuriamus „Galaxy Flip“ modelius.

HMD atstovai patvirtino, jog gegužės mėnesį turėtų būti pristatytas ir bent vienas naujas „Nokia“ telefonas. Sprendžiant iš pikselizuoto paveikslėlio, kuris pateikiamas šiame tekste, geltonas prietaisas atrodo kaip dar viena retro „saldainių batonėlio“ stiliaus prietaiso reinkarnacija.

Galiausiai, galime tikėtis ir dviejų HMD prekės ženklo išmaniųjų telefonų, pasirodysiančių liepos mėnesį. Žinoma, jokios papildomos informacijos apie šiuos modelius taip pat nėra pateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas