„Nokia“ pristatė telefonus už 20€: klasikiniai produktai, kurie puikiai tiks Jūsų seneliams

Lukas Snarskis

2021-06-16, 17:10 (atnaujinta 2022-12-02, 10:53)

1 komentaras
„Nokia“ pristatė telefonus už 20€: klasikiniai produktai, kurie puikiai tiks Jūsų seneliams

„HMD Global“, kuri valdo „Nokia“ prekinį ženklą, per pastarąsias keletą savaičių pristatė du pigius išmaniuosius telefonus, o šiandien pademonstruotos ir dar kelios naujienos. Naujieji „Nokia“ produktai turėtų patikti tiems, kurie vis dar pamena legendinius šios bendrovės įrenginius.

Šiandien buvo pristatyta du nauji modeliai – tai „Nokia 110 4G“ ir „Nokia 105 4G“. Kaip galima matyti iš tekste esančių nuotraukų, abu šie telefonai yra klasikinio tipo ir nė iš tolo neprimena išmaniųjų. Tačiau bene svarbiausia naujovė yra ta, jog abu šie modeliai palaiko 4G ryšį, o tai leis mėgautis aukštos kokybės pokalbiais, pasitelkiant VoLTE.

Nokia 110 4G

Abu įrenginiai pasižymi ganėtinai nedideliu korpusu bei tokiomis galimybėmis kaip kokybiški pokalbiai ar muzikos klausymas juose. „Nokia 110 4G“ telefonas nugarėlėje turi įmontuotą kamerą bei apatinėje briaunoje esantį ausinių lizdą. Pranešama, kad abi „Nokia“ naujienos pasižymi 1,8 colių įstrižainės ekranais, o vartotojui skirta aplinka išsiskiria lengvai matomomis piktogramomis.

Dar viena išskirtinė šių naujųjų „Nokia“ telefonų savybių – galimybė įgarsinti įrenginių meniu. Jeigu planuojate tokį produktą nupirkti savo seneliams – jiems nereikės pernelyg vargti, bandant perskaityti meniu opcijas. Tam bus galima pasitelkti „Readout assist“ funkciją, kuri garsiai perskaitys meniu parinktis.

Nokia 105 4G

Verta paminėti ir tai, jog „Nokia 110 4G“, o taip pat ir „Nokia 105 4G“, palaiko atminties korteles iki 32 GB, o tai leis įsikelti mėgiamos muzikos. Žinoma, abu modeliai turi ir integruotą FM radiją, kuris gali veikti ir be ausinių. Viršutinėje įrenginių briaunoje – LED švieselė. Abu telefonai turi 1020 mAh talpos baterija, kurios įkraunamos pasitelkiant micro USB laidą. Skelbiama, kad pilno įkrovimo turėtų užtekti iki 5 valandų pokalbiams.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma kiek šie klasikiniai „Nokia“ telefonai kainuos. Priminsime, jog 2019 metais išleisti šių įrenginių pirmtakai kainavo maždaug 15-20 eurų.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas