„Nokia“ tikrai niekur nepradings: šiemet galime sulaukti gausybės naujų išmaniųjų telefonų, pirmųjų naujienų sulauksime jau netrukus

Lukas Snarskis

2024-02-10, 09:00

0 komentarų

Per pastaruosius metus išmaniųjų telefonų rinkoje debiutavo ne vienas naujas „Nokia“ prekiniu ženklu pažymėtas įrenginys. Tačiau prieš savaitę pasirodė pranešimų, jog „HMD Global“ daugiau nebeketina kurti šiuo prekiniu ženklu pažymėtų įrenginių.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Nokia“ tikrai niekur nepradings: šiemet galime sulaukti gausybės naujų išmaniųjų telefonų, pirmųjų naujienų sulauksime jau netrukus

Kinijos kompanija paskelbė apie planus kurti elektronikos produktus, įskaitant ir išmaniuosius telefonus, su savo prekės ženklu. Tačiau prieš keletą dienų „HMD Global“ į „YouTube“ platformą įkėlė dar vieną vaizdo įrašą. Jame „HMD Global“ pristatoma kaip „Nokia“ telefonų kūrėjai“ ir apžvelgti išskirtiniai išmaniųjų telefonų aspektai.

Dabar aiškėja, kad šiemet išvysime kaip niekada daug išmaniųjų su „Nokia“ prekiniu ženklu. HMD šį legendinį ženklą valdys iki 2026 metų, o šiemet turėtų debiutuoti net 17 naujų „Nokia“ išmaniųjų telefonų. Tokią informaciją atskleidžia neseniai pasirodę IMEI duomenų bazės įrašai.

Nors detalios informacijos apie planuojamus pristatyti įrenginius ir nėra, pirmųjų naujienų galime sulaukti jau vasario pabaigoje, kuomet įvyks kasmetinė „Mobile World Congress“ paroda, kuri, kaip ir įprasta, vyks Barselonoje.

Priminsime, jog neseniai buvo pasirodę pranešimų ir apie „HMD Global“ planus pardavinėti ne naujus, o atnaujintus, „Nokia“ išmaniuosius telefonus. Dar anksčiau, siekdama tvarumo, „Nokia“ iš savo išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių paketo išėmė daugybę priedų. Įkrovimo blokai ir laidinės ausinės yra du labiausiai matomi trūkumai, o prekės ženklas ir toliau skatina kitas tvarumo iniciatyvas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas